Manchester Uniteds spillerjakt

Hevder Solskjær drar rett i krisemøte

Ryktene florerer rundt Manchester United. Tabloidavisa The Sun hevder at Ole Gunnar Solskjær reiser rett i krisemøte etter ankomsten i Manchester.

VIL KJØPE: Ole Gunnar Solskjær sa i går at de ønsker å signere én eller to nye spillere innen overgangsvinduet stenger. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
VIL KJØPE: Ole Gunnar Solskjær sa i går at de ønsker å signere én eller to nye spillere innen overgangsvinduet stenger. Foto: Christian Roth Christensen / DagbladetVis mer

Manchester United vant 1-0 mot Kristiansund i gårsdagens treningskamp i Oslo. Siden har det flommet over av overgangsrykter rundt de røde djevlene.

Ifølge tabloidavisa The Sun, som siteres av Express og Metro, skal Ole Gunnar Solskjær i krisemøte med United-direktør Ed Woodward i dag.

Manchester United har i lang tid blitt koblet til spillere som:

  • Harry Maguire, fra Leicester.
  • Bruno Fernandes, fra Sporting Lisboa.
  • Sean Longstaff, fra Newcastle.
  • John McGinn, fra Aston Villa.
  • Matthijs de Ligt, fra Ajax.
  • Nicolas Pepe, fra Lille.
  • Youri Tielemans, fra Monaco.

De fire førstnevnte har ikke rikket på seg. De Ligt og Tielemans har funnet seg nye klubber, mens Nicolas Pepe går etter all sannsynlighet til Arsenal.

- Neglisjerer et problem

Med bare ni dager igjen av overgangsvinduet begynner det å haste for Ole Gunnar Solskjær og co., som bare har signert to spillere hittil i sommer.

- Manchester United neglisjerer et glødende overgangsproblem, skriver lokalavisa Manchester Evening News dagen etter Kristiansund-kampen.

SPÅR TØFF SESONG: Bojan Djordjic før den kommende sesongen. Reporter: Fredrik N. Filtvedt. Vis mer

Den tidligere United-spilleren Bojan Djordjic mener United per dags dato ikke er klare for seriestart. Svensken ser helst at to nye spillere kommer inn.

- Én midtstopper og én midtbanespiller. Det har blitt pratet om Harry Maguire og Bruno Fernandes. Fikk jeg velge én, ville jeg valgt Fernandes. Jeg mener vi må forsterke den delen. Vi behøver friskt blod og kreative spillere som bare blir bedre og bedre jo lenger de blir i klubben, sier Djordjic til Dagbladet.

Nylig sirkulerte det rykter om at United hadde lagt inn et bud og var i forhandlinger med Fernandes. En talsperson fra Sporting Lisboa stemplet derimot rapportene som løgn i et intervju med RTP i går.

KRITIKK: Flere medier har spekulert i at United-spillerne er misfornøyde med treningsregimet til Solskjær. Andreas Pereira ler av kritikken. Reporter: Fredrik N. Filtvedt. Video: Kristoffer Løkås. Foto: Christian Roth Christensen Vis mer

Dybala mot Lukaku

Det meste har derimot handlet om Juventus-spiller Paulo Dybala det siste døgnet.

Romelu Lukaku har lenge blitt ryktet til Inter, men nå skal Juventus ha kastet seg inn i kampen, og den italienske storheten skal være villig til å inngå en byttehandel der Dybala går motsatt vei.

Forhandlingene skal være på et tidlig stadium, men flere anerkjente journalister, deriblant Simon Stone i BBC, The Times-journalist Paul Hirst og Samuel Luckhurst i Manchester Evening News melder det samme:

Samtalene mellom Manchester United og argentinske Paulo Dybala er reelle.

Maguire-overgang

Leicester-stopper Harry Maguire har også blitt knyttet til United i lang tid, og det er denne signeringen Solskjær og Woodward skal diskutere i dag, ifølge The Sun.

Overgangsvinduet i England stenger 8. august, og ifølge The Telegraph får United neppe en avtale i boks før den siste uka av overgangsvinduet ettersom klubben nekter å betale Leicesters krav på 90 millioner pund.

Ifølge avisa skal Maguire ha sagt til Leicester-sjefene at han ønsker en overgang til Old Trafford, men da må altså United gjøre midtstopperen til tidenes dyreste forsvarsspiller.