Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hevder Solskjær får 250 millioner å bruke i januar-vinduet

Vincent Tan åpner lommeboka.

 FÅR MYE Å HANDLE FOR:  Ole Gunnar Solskjær (i midten) får ifølge The Guardian 250 millioner å bruke på spillerkjøp denne måneden. Foto: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA
FÅR MYE Å HANDLE FOR: Ole Gunnar Solskjær (i midten) får ifølge The Guardian 250 millioner å bruke på spillerkjøp denne måneden. Foto: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA Vis mer

(Dagbladet): Det er den engelske avisen The Guardian, som melder at Ole Gunnar Solskjær får 250 millioner å handle for i dette overgangsvinduet.

Vincent Tan ga også sin tidligere manager Malky Mackay en rekke millioner å handle for. Men han ble sparket forrige fredag. I dag ble Solskjær plukket opp i Kristiansund, før han og Tan sammen så Cardiff tape borte mot Arsenal.

Flere engelske journalister spekulerer i en pressekonferanse i morgen, men foreløpig har det ikke kommet noe offisielt fra noen hold.

I fjor takket Solskjær nei til å bli Aston Villa-manager, men etter dagens opptreden med Cardiff-ledelsen ventes det at Solskjær snart vil bli presentert som klubbens nye manager.

Cardiff ligger for øyeblikket ett poeng over nedrykkstreken i Premier League.