Hevder Solskjær holder igjen spillerne etter sesongen - varsler oppvaskmøte

Den dramatiske formduppen til Manchester United har ført til at Ole Gunnar Solskjær samler spillerne etter sesongens siste kamp. Da er det duket for oppvaskmøte.

IKKE FORNØYD: Ole Gunnar Solskjær. Foto: Action Images.
IKKE FORNØYD: Ole Gunnar Solskjær. Foto: Action Images.Vis mer

Og det er ikke akkurat vanlig innad i Manchester United. Normal praksis er at spillerne står fritt til å gjøre akkurat det de vil etter sesongens siste kamp. De fleste reiser umiddelbart på ferie.

Ferieplanene må imidlertid settes på vent, dersom man skal tro Chris Wheeler i Daily Mail. Han skriver at samtlige spillere på førstelaget må møte opp på treningsfeltet dagen etter sesongavslutningen mot Cardiff.

Årsaken skal være den forferdelige formsvikten til Manchester United. Fasit var 14 seiere på de første 17 kampene under Solskjærs ledelse, men resultatene den siste tiden har vært langt verre. På de siste ti kampene står Solskjær & co. med to seirer, og som et resultat av det, er det lite som tyder på at det blir Champions League-spill neste sesong.

I så fall trenger United hjelp av motstanderne til både Arsenal og Chelsea.

Det er verdt å merke seg at Chris Wheeler er blant journalistene i England som følger Manchester United tettest. Artikkelen er utformet sammen med en annen journalist, Simon Jones.

Her til lands var det united.no som omtalte saken først.

Tabloidavisen skriver at Solskjær allerede har bestemt seg for hvilke spillere han ønsker å kvitte seg med. Han skal også ha hatt flere møter med Ed Woodward om den kommende sommeren og overgangsaktivitet. Det bekreftet Solskjær selv på fredagens pressekonferanse, hvor han fortalte at han har det siste ordet på hvem som kommer inn og ut.

Tilbake til oppvaskmøtet, ifølge Wheeler og Jones skal det være et møte av det konstruktive slaget, og at det ikke skal tas noen hårføner i bruk.

Daily Mail skriver imidlertid at han ønsker å se en annen innstilling hos flere av stjernespillerne neste sesong.