Norske unggutter på internasjonal radar

Hevder Solskjær jakter fire nordmenn

Fire norske landslagsspillere kobles til Manchester United. Samtidig kommer den norske landslagsledelsen med en viktig påminnelse til de norske ungguttene.

MÅ HANDLE: Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær trenger resultater og jakter samtidig nye spillere når overgangsvinduet åpner i januar. Foto: NTB Scanpix
MÅ HANDLE: Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær trenger resultater og jakter samtidig nye spillere når overgangsvinduet åpner i januar. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Etter en passiv overgangssommer for Ole Gunnar Solskjær og Manchester United, ispedd en svak sesongstart, forventer majoriteten at gigantklubben vil vise handlekraft i overgangsvinduet i januar.

De engelske stortalentene James Maddison, Jadon Sancho og Declan Rice har alle blitt koblet sterkt til Manchester United, i pakt med den nye profilen til Manchester United om å jake unge lovende spillere.

Overgangsrykter florerer det mange av i engelsk fotball. Det spesielle nå er at Solskjær og Manchester United angivelig skal speide på og være interessert i flere norske spillere, ifølge nettstedet 90min.com.

Den norske trioen Erling Braut Haaland, Sander Berge og Kristoffer Ajer skal være på blokka til gigantklubben med tilholdssted på Old Trafford, ifølge nettstedet.

I tillegg erfarer Goal.com at Mathias Normann, som har gjort det skarpt i Rostov i Russland og vært et friskt pust på det norske landslaget i høst, også skal være på Solskjærs radar.

Dessuten er Martin Ødegaard enda en nordmann som mange Manchester United-supportere ønsker til Old Trafford, men det anses som usannsynlig så lenge 20-åringen eies av Real Madrid og i 2019 har vist at han kan ha en stor framtid på Santiago Bernabéu.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer