Ole Gunnar Solskjær jakter stjernesigneringer

Hevder Solskjær takker nei til Neymar

Den franske klubben skal ha ønsket seg Paul Pogba i retur.

PÅ SPILLERJAKT: Det er ingen tvil om at Ole Gunnar Solskjær jakter store navn i sommer. Neymar er nok neppe en av dem. Foto: NTB/Scanpix
PÅ SPILLERJAKT: Det er ingen tvil om at Ole Gunnar Solskjær jakter store navn i sommer. Neymar er nok neppe en av dem. Foto: NTB/ScanpixVis mer

Det hevder avisa Independent mandag ettermiddag. Ifølge avisa er det to grunner til at Ole Gunnar Solskjær og Manchester United ikke ønsker å signere Neymar, som etter alle solemerker skal være på vei bort fra Paris Saint-Germain foran neste sesong.

Etter at klubbpresidenten i Paris, Nasser Al-Khelaifi, uttalte at de kun ville ha spillere som vil være en del av prosjektet med videre, har ryktene rast rundt at Neymar er på vei bort.

Nå skal franskmennene ha kontaktet Ed Woodward og Manchester United direkte, for å forhøre seg om en byttehandel hvor PSG ønsket Paul Pogba i retur.

Søker nye utfordringer

Under et opphold i Tokyo for to uker siden, uttalte den franske VM-vinneren at han ser for seg nye utfordringer etter sommeren. Disse uttalelsene har blitt møtt med rykter om at Solskjær og Woodward ønsker å holde Pogba på Old Trafford til enhver pris.

Det skal være den ene grunnen til at United nå skal ha takket nei til forslaget om å bytte bort Pogba, med brasilianeren i retur. Ed Woodward skal spesielt være klar på at han ønsker å beholde Pogba i Manchester.

Saken fortsetter under bildet.

VIL BORT: Paul Pogba har ikke lagt skjul på at han ønsker seg nye utfordringer etter sommeren. Det skal ikke Ed Woodward og Ole Gunnar Solskjær være spesielt lysten på. Foto: NTB/Scanpix
VIL BORT: Paul Pogba har ikke lagt skjul på at han ønsker seg nye utfordringer etter sommeren. Det skal ikke Ed Woodward og Ole Gunnar Solskjær være spesielt lysten på. Foto: NTB/Scanpix Vis mer

- For dyr

Den andre grunnen skal være at avtalen rett og slett ville blitt for dyr, selv for det som kanskje er verdens største klubb når det kommer til inntekter. The Independent hevder videre at deres kilder sier Neymar akkurat nå hever en lønn i Paris omlag 900 000 pund i uka.

Omlag ti millioner norske kroner, etter dagens kurs.

Om Manchester United skulle matche dette, ville det vært mer enn det dobbelte av det utskjelte Alexis Sanchez nå tjener i klubben.

Disse to faktorene skal altså være med på å velte en potensiell avtale som ville endt opp med Neymar til Old Trafford, og Paul Pogba andre veien.

En overgang tilbake til Barcelona er det de fleste forventer kommer til å skje for brasilianeren.

En retur til Juventus virker å være Pogbas sannsynlige vei ut av United, men både Real Madrid og PSG virker også å være aktuelle klubber.