Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hevder stjernespiller går til United for gigantsum, klubben benekter

Manchester United jakter på Felipe Anderson.

ETTERTRAKTET: Lazio-spiller Felipe Anderson. Foto: EPA/CLAUDIO PERI/NTB Scanpix
ETTERTRAKTET: Lazio-spiller Felipe Anderson. Foto: EPA/CLAUDIO PERI/NTB Scanpix Vis mer

• Manchester United møter Shrewsbury i FA-cupen 20.45 i kveld. Dagbladet dekker kampen.

(Dagbladet): Manchester United åpnet ikke sjekkheftet i januarvinduet, men det er ventet at sommeren vil bli et hektisk overgansgvindu for den engelske storklubben.

I dag kom det rapporter i italiensk media på at Lazio-spiller Felipe Anderson ville bli United-spiller til sommeren. Lazio-president Claudio Lotito skal, ifølge blant andre Gazzetta dello Sport, ha uttalt at han hadde sagt ja til å selge brasilianeren for 60 millioner euro (rundt 570 millioner norske kroner).

Det var da Lotito så kampen mellom Serie B-klubbene Crotone og Salernitana at presidenten skal ha snakket høyt om avtalen med Manchester United.

- Felipe Anderson ble signert for 8 millioner euro, og jeg har allerede solgt ham for 60 millioner. Han drar til Manchester United neste sesong, skal Lotitio ha sagt ifølge italienske medier.

Men i dag har Lazio kommet med en pressemelding hvor de hevder at disse uttalelsene ikke stemmer.

«Med henvisning til uttalelser knyttet til president Claudio Lotiti om det påståtte salget av Felipe Anderson, kan Lazio bekrefte at disse er uten grunnlag», skriver klubben i en pressemelding.

Lazio har tidligere bekreftet at Manchester United la inn et bud på 50 millioner euro i januar, men klubbene ble aldri enige om et salg.

Felipe Anderson står bokført med sju mål og fire målgivende på 34 kamper denne sesongen.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram