Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hevder superstjerna tok henne på puppene: - Jeg skal knuse deg og hele verden kommer til å se på

Har anmeldt kvinnen for utpressing og trakassering.

ANKLAGES: Formel 1-føreren Kimi Räikkönen anklaget for seksuell trakassering. Foto: Jerry Andre / Sutton Images / REX/Shutterstock / NTB Scanpix
ANKLAGES: Formel 1-føreren Kimi Räikkönen anklaget for seksuell trakassering. Foto: Jerry Andre / Sutton Images / REX/Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer

Den finske Formel 1-føreren Kimi Räikkönen (38) har nå gått til sak mot en kanadisk kvinne som hevder han har seksuelt trakassert henne.

Episoden skal ha skjedd i 2016 da Räikkönen var i Canada for å kjøre Montreal Grand Prix.

29 år gamle Cassandra Talula Dias-Greizis jobbet på en restaurant i byen, og da hun sent på kvelden leverte regninga på bordet til Ferrari-føreren, skal han ha tatt henne på puppene. En annen mann i selskapet skal også ha stukket hånda ned i buksa hennes.

Räikkönen og hans kanadiske advokater nekter for alle anklagene, og har nå politianmeldt kvinnen for utpressing og trakassering. De har ifølge kanadiske medier, deriblant Journal de Montreal, sagt at finnen ikke engang kjenner 29-åringen, og at hun skal ha forsøkt å presse ham for et beløp i millionklassen.

- Skal knuse deg

Uttalelsene fra finnens advokater har fått Dias-Greizis selv til å komme med en kommentar. Hun påpeker at Räikkönen er en person med mye makt, og hun har nå selv anmeldt ham for trakassering.

- Han er en mann med mange tilhengere, og han har både Ferrari og en advokat-armé i ryggen. Om Kimi, hans advokat og media vil gå i krig om sannheten, er jeg klar, sier hun.

Hun henvender seg også ifølge Aftonbladet direkte til Ferrari-føreren:

- Jeg har ikke gjort noe feil. Det du gjorde var ulovlig og umoralsk, og det er din tur til å ta konsekvensene av dine handlinger. Jeg skal knuse deg, og hele verden kommer til å se på.

Räikkönen og hans advokater har foreløpig ikke kommentert utspillet hennes.

Ulykke

Finnen ligger i skrivende stund på femteplass i Formel 1-sammendraget, men under løpet i Bahrain i april gikk det galt.

Under et pitstopp var han for rask, og kjørte over beinet til en av Ferraris mekanikere. Mannen pådro seg et dobbelt beinbrudd, og Räikkönen, som lå på tredjeplass før ulykken, måtte bryte løpet.

- Jeg kjører når lyset blir grønt. Jeg ser ikke hva som skjer bak meg, og dessverre ble han skadet. Jobben min er å kjøre når lyset sier det. Jeg håper han har det bra, sa Räikkönen til Sky Sports etter løpet.

38-åringen står med 20 seire i løpet av sin lange Formel 1-karriere. Han vant også sammenlagttittelen i 2007.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media