Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hevder Suárez slo til igjen - bak dommerens rygg

- Fikk han en ny hjerneblødning?

KONTROVERSIELL:  Barcelona-spiller Luis Suárez har nok en gang fått et negativt fokus på seg. Foto: AFP / NTB SCANPIX
KONTROVERSIELL: Barcelona-spiller Luis Suárez har nok en gang fått et negativt fokus på seg. Foto: AFP / NTB SCANPIX Vis mer

(Dagbladet): Noen lærer alltid av sine feil. Noen lærer aldri av sine feil. Barcelona-spiller Luis Suárez (27) tilhører sistnevnte kategori, skal vi følge stormen på sosiale medier det siste døgnet.

Barcelona tok i går kveld imot Paris Saint-Germain i Champions League. Hjemmelaget vant 3-1, og Suárez scoret det siste målet i det 77. minutt.

I dag hadde han nok helst sett at dette var fokuset og overskriftene. Men nå spres en video av en hendelse mellom Suárez og PSG-spiller Thiago Silva (30) som en virvelvind på nettet.

- Utvist Underveis i kampen havner de to i en duell. Brasilianske Silva klarer å sparke vekk ballen. Suárez snur ryggen og rompa til, samtidig som han kjører det ene beinet opp i skrittet på midtstopperen.

En lenke til hendelsen er lagt ut her

Hadde dommeren sett hva som skjedde etter 27 minutter - på stillingen 1-1 - ville Suárez blitt utvist, mener flere på Twitter.

- Får Suárez en ny hjerneblødning her? spør den danske avisa Ekstra Bladet.

- Hadde det vært fortjent med rødt kort?

Utestengt I sommer ble den tidligere Liverpool-spissen utestengt i fire måneder.

VM-DRAMA:  Mange husker denne episoden fra i sommer, da Luis Suárez bet Giorgio Chiellini i kampen mellom Uruguay og Italia. FOTO: NTB SCANPIX
VM-DRAMA: Mange husker denne episoden fra i sommer, da Luis Suárez bet Giorgio Chiellini i kampen mellom Uruguay og Italia. FOTO: NTB SCANPIX Vis mer

Han kokte over da Uruguay spilte mot Italia, og bet Giorgio Chiellini. En VM-skandale av dimensjoner.

Seinere gikk han ut og beklaget. Men dette ble sterkt koblet til den forestående Barcelona-overgangen - at det var den katalanske giganten som sto bak og trakk i trådene.

Hendelsen med Thiago Silva ble fanget opp av et av de mange TV-kameraene på Camp Nou.

Suárez har spilt ni kamper for Barcelona, seks i La Liga og tre i Champions League. Foreløpig står han bokført med to mål, begge i Champions League.