Hevder svensk klubb er ute etter Solskjær

Agenten bekrefter at han har vært i Gøteborg.

TIL SVERIGE? Svenske Aftonbladet mener å vite at Solskjær er IFK Göteborgs drømmekandidat som ny trener. Foto: Gareth Everett / Huw Evans Picture Agency / NTB scanpix
TIL SVERIGE? Svenske Aftonbladet mener å vite at Solskjær er IFK Göteborgs drømmekandidat som ny trener. Foto: Gareth Everett / Huw Evans Picture Agency / NTB scanpixVis mer

(Dagbladet): Ole Gunnar Solskjær har vært arbeidsledig siden han fikk var ferdig i Cardiff 18. september.

Nå skriver svenske Aftonbladet at IFK Göteborg er ute etter nordmannen. Klubben og trener Mikael Stahre skilte lag mandag, og klubben leter nå etter en ersatter.

Den svenske avisen mener å vite at 41-åringen er klubbens drømmekandidat som ny trener.

Solskjær har ikke vært å se eller høre etter at han var ferdig i Cardiff. I dag kom nyheten om at nordmannen har stilt et krav til klubben om en utbetaling på 30 millioner kroner - og saken kan ende i retten.

Ole Gunnar Solskjærs agent, Jim Solbakken, bekrefter overfor avisa at han har vært i Gøteborg for en måned siden, hvor han møtte IFKs sportssjef, Mats Gren.

- Ja. Jeg traff Mats Gren, vi spiste lunsj og så oss omkring. Det er en fantastisk klubb og bygning. Men hva vi snakket om tenker jeg ikke å gå inn på, sier Solbakken til Aftonbladet.