Patrick Thoresen kobles til Sverige:

Hevder svensk klubb vil ha lokke bort Patrick Thoresen

Djurgården-interesse.

ETTERTRAKTET: Den svenske ishockeystorheten Djurgården skal være interessert i å sikre seg den norske veteranen Patrick Thoresen.

.
Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
ETTERTRAKTET: Den svenske ishockeystorheten Djurgården skal være interessert i å sikre seg den norske veteranen Patrick Thoresen. . Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Den svenske ishockeystorheten Djurgården skal være interessert i å sikre seg den norske veteranen Patrick Thoresen.

Thoresen har tidligere spilt for Stockholm-klubben. I 2015/16-sesongen imponerte han stort og var en av Djurgårdens aller viktigste spillere.

I den svenske hovedstaden finnes det nå interesse for å hente nordmannen tilbake, skriver Aftonbladet lørdag.

– Vi er alltid interesserte i gode spillere som Patrick, sier Djurgårdens strategiske sportssjef Joakim Eriksson til avisen.

– Men enn så lenge er dette kun hypotetisk, og derfor har jeg ikke noe konkret svar. Om situasjonen blir konkret, tar vi stilling til den da, tilføyer han.

Patrick Thoresen har mulighet til å si opp sin kontrakt med Storhamar fra 1. desember. Landslagsveteranen har den siste tiden også vært koblet til klubber i den russiske toppserien KHL.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer