LURT SMIL:  Jamie Carragher skriver i dag at John Terry bare tenkte taktisk da han stemte fra Philippe Coutinho som årets spiller i Premier League. Foto: NTB Scanpix
LURT SMIL: Jamie Carragher skriver i dag at John Terry bare tenkte taktisk da han stemte fra Philippe Coutinho som årets spiller i Premier League. Foto: NTB ScanpixVis mer

Hevder Terrys Coutinho-stemme er en del av et skittent spill

- Jeg har gjort det selv.

(Dagbladet): For et par dager siden ble det klart hvilke spillere som er igjen og kjemper om tittelen årets spiller i Premier League.

Eden Hazard (Chelsea), Harry Kane (Tottenham), Diego Costa (Chelsea), Philippe Coutinho (Liverpool), David de Gea (Manchester United), Alexis Sanchez (Arsenal) er de seks kandidatene - som det er spillerne i Premier League som har stemt fram.

Skitten spill Tidligere denne måneden avslørte Chelsea-kaptein John Terry at han stemte på Liverpool-eleganten Philippe Coutinho.

Brasilianeren har til tider lekt seg med motstanderne denne sesongen - men flere hevet øyenbrynene og tenke: Er det ikke Uniteds levende vegg David de Gea eller Tottenham-komet Harry Kane som fortjener stemmen?

Sky Sports-ekspert Jamie Carragher tenker i hvert fall det.

Og nå hevder han at Terrys stemme er et taktisk spill for å gi lagkamerat Eden Hazard bedre odds for å vinne tittelen.

- Jeg er sikker på at Terry har gått rundt i Chelsea-garderoben og gitt beskjed om at de ikke må finne på å stemme på Kane eller de Gea, for å gi Hazard en bedre sjanse.   Jeg er sikker på at det samme skjer både i United- og Tottenham-garderoben også, forklarer Carrragher i en kommentar hos Daily Mail.

Gjorde det samme selv Grunnen til at den tidligere Liverpool-stopperen er så sikker - er at han selv gjorde det samme da han var aktiv:

 FIKK STEMMEN:  Philippe Coutinho. Foto: NTB Scanpix
FIKK STEMMEN: Philippe Coutinho. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Vi gjorde det da (Steven) Gerrard vant i 2006.  Jeg gjorde det klart at ingen på laget skulle stemme på Thierry Henry eller  Frank Lampard.  Det er kanskje urettferdig, men det skjer i alle garderober.

Det er den tidligere Liverpool-spissen Luis Suarez som vant prisen i fjor.