Hevder Thomas Rogne er ferdig i Celtic

Ikke signert ny kontrakt.

 KASTER INN HÅNDKLE:  Thomas Rogne kommer ikke til enighet med Celtic, ifølge skotske aviser. Foto:Erik Berglund / Dagbladet.
KASTER INN HÅNDKLE: Thomas Rogne kommer ikke til enighet med Celtic, ifølge skotske aviser. Foto:Erik Berglund / Dagbladet.Vis mer

Skotske aviser hevder Thomas Rogne er ferdig i Celtic.

22-åringens kontrakt går ut i sommer, og han står fritt til å forhandle med andre klubber.

- Noen vil forlate oss, og vi skal snakke med de spillerne denne uka, forteller manager Neil Lennon til Daily Mail. I samme intervju  skriver avisa at de har kilder på at Rogne er ferdig i klubben.

22-åringen er tatt ut til U21-EM for Norge. Rogne kommer til Oslo denne uka for å starte forberedelsene til mesterskapet i Israel.

Lite spilletid Den norske midtstopperen har ikke etablert seg i startoppstillingen til Celtic i år. Han har bare startet åtte kamper i den skotske eliteserien (19 kamper totalt for klubben), etter en sesong med mye skadeproblemer.

Neil Lennon ønsker å beholde den norske midtstopperen, men de greier ikke å bli enige om kontrakten. Allerede i februar snakket manageren varmt om Rogne.

- Vi har gitt ham et tilbud som han ikke godtok. Vi prøver igjen, men det er ingen garantier for at han skriver under. Vi vil ikke at situasjonen skal dra ut, fortsetter Lennon til Sky Sports.

Men nå er det akkurat som som har skjedd. Selv om manageren ville beholde Rogne.

- Thomas er en god spiller. Vi vil beholde han, sier Lennon til avisa.

Bøtelagt Thomas Rogne fikk i fjor bot av klubben etter å å ha snakket om kontraktsituasjonen da han spilte landskamp for Norge, ifølge VG. Da var Rogne ikke fornøyd med lønna.

- Dette handler om økonomi. Jeg har spilt fast når jeg har vært frisk, og føler at jeg skal lønnes som andre spillere i den kategorien, men Celtics tilbud har vært mye dårligere, sa Rogne til VG.

- Jeg krever ikke for mye, men lønnen skal gjenspeile min verdi, tilføyde 22-åringen.