Hevder Tiger var på rømmen fra kona

Rykteflommen etter ulykken øker i styrke.

RYKTEFLOM: Tiger Woods traff en brannhydrant og et tre da han forlot hjemmet sitt i sin Cadillac Escalade 2009-modell halv tre natt til fredag amerikansk tid. Eoods har ikke uttalt seg offentlig etter ulykken. Bildet er tatt utenfor huset hans etter uhellet. Foto: WESH-TV/AP/Scanpix
RYKTEFLOM: Tiger Woods traff en brannhydrant og et tre da han forlot hjemmet sitt i sin Cadillac Escalade 2009-modell halv tre natt til fredag amerikansk tid. Eoods har ikke uttalt seg offentlig etter ulykken. Bildet er tatt utenfor huset hans etter uhellet. Foto: WESH-TV/AP/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Tiger Woods er skrevet ut fra sykehuset etter bilulykken som etterlot ham bevisstløs og blødende natt til fredag, men har fortsatt til gode å uttale seg om hva som skjedde.

Samtidig øker rykteflommen rundt uhellet i styrke.

UtroskapsrykterI går kveld ble Woods oppsøkt for avhør, men Florida-politiet måtte dra med uforrettet sak i etterforskningen av det som omtales som en «uvanlig» hendelse, da Tiger og kona nektet å uttale seg.

Flere medier, deriblant britiske The Times, spekulerer nå på om Tiger Woods var på vei fra en opphetet krangel med kona Elin Nordegren da han kjørte i en brannhydrant og deretter et tre.

Ultratabloidene National Enquirer og TMZ skrev nemlig denne uka at Tiger har hatt et forhold til nattklubbansatte Rachel Uchitel.

En teori er at Elin Nordegren skal ha konfrontert Tiger med utroskapsryktene, og at Tiger skal ha vært på «flukt» fra kona da han kjørte av veien.

- Tiger Woods ble innlagt, behandlet og frigitt fra sykehuset i dag etter å ha vært involvert i en mindre bilulykke utenfor sitt hjem tidlig fredag morgen, er den eneste offentlige uttalelsen på Woods' hjemmeside.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer