Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hevder Tiger var på rømmen fra kona

Rykteflommen etter ulykken øker i styrke.

RYKTEFLOM: Tiger Woods traff en brannhydrant og et tre da han forlot hjemmet sitt i sin Cadillac Escalade 2009-modell halv tre natt til fredag amerikansk tid. Eoods har ikke uttalt seg offentlig etter ulykken. Bildet er tatt utenfor huset hans etter uhellet. Foto: WESH-TV/AP/Scanpix
RYKTEFLOM: Tiger Woods traff en brannhydrant og et tre da han forlot hjemmet sitt i sin Cadillac Escalade 2009-modell halv tre natt til fredag amerikansk tid. Eoods har ikke uttalt seg offentlig etter ulykken. Bildet er tatt utenfor huset hans etter uhellet. Foto: WESH-TV/AP/Scanpix Vis mer

||| (Dagbladet): Tiger Woods er skrevet ut fra sykehuset etter bilulykken som etterlot ham bevisstløs og blødende natt til fredag, men har fortsatt til gode å uttale seg om hva som skjedde.

Samtidig øker rykteflommen rundt uhellet i styrke.

Utroskapsrykter
I går kveld ble Woods oppsøkt for avhør, men Florida-politiet måtte dra med uforrettet sak i etterforskningen av det som omtales som en «uvanlig» hendelse, da Tiger og kona nektet å uttale seg.

Flere medier, deriblant britiske The Times, spekulerer nå på om Tiger Woods var på vei fra en opphetet krangel med kona Elin Nordegren da han kjørte i en brannhydrant og deretter et tre.

Ultratabloidene National Enquirer og TMZ skrev nemlig denne uka at Tiger har hatt et forhold til nattklubbansatte Rachel Uchitel.

En teori er at Elin Nordegren skal ha konfrontert Tiger med utroskapsryktene, og at Tiger skal ha vært på «flukt» fra kona da han kjørte av veien.

- Tiger Woods ble innlagt, behandlet og frigitt fra sykehuset i dag etter å ha vært involvert i en mindre bilulykke utenfor sitt hjem tidlig fredag morgen, er den eneste offentlige uttalelsen på Woods' hjemmeside.

Nødsamtaler
Woods ble funnet liggende på bakken da politiet kom til stede, med Elin Nordegren stående over seg. Det er utelukket at golfstjernen var påvirket av alkohol.

Det har blitt påstått at svenske Nordegren brukte en golfkølle til å knuse ruta på Woods' Cadillac Escalade for å få ektemannen ut av bilen, men i visse medier har historien nå endret seg til at Nordegren knuste ruta for å få has på en flyktende Tiger.

Det er ventet at Tiger Woods vil uttale seg om saken i løpet av dagen, og ifølge AP er det også ventet at nødsamtalene vil bli offentliggjort om kort tid.

Rundt 200 journalister har samlet seg utenfor golfstjernens hjem i forbindelse med den masseomtalte saken. Det er fortsatt uklart om Tiger vil delta i Chevron World Challenge, turneringen han selv er vertskap for, denne uka.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media