Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hevder Tutta jobber med Tigers eks-trener

Får hjelp med svingen.

BEKJENTE: Tiger Woods og Suzann Pettersen, her under en turnering i 2011. Foto: SCANPIX/AP/Kevin Rivoli
BEKJENTE: Tiger Woods og Suzann Pettersen, her under en turnering i 2011. Foto: SCANPIX/AP/Kevin Rivoli Vis mer

Tiger Woods' tidligere trener, Butch Harmon, har ifølge Norsk Golf overtatt rollen som Suzann Pettersens svingtrener.

Etter det Norsk Golf erfarer skal Harmon bli presentert under en pressekonferanse i Norge 3. desember.

- Suzann og Butch har jobbet sammen i flere uker allerede, sier en anonym LPGA-spiller til nettstedet.

71-åringen var trener for den tidligere verdenseneren fra 1993 til 2004. Woods vant hele åtte majorturneringer med Harmon som trener.

I Florida har Tutta fått en brukbar start på sesongens siste turnering. Med en under par ligger 33-åringen på en delt 13.-plass etter den første runden. Julieta Granada fra Paraguay gikk en fantastisk åpningsrunde og ligger seks under par etter første dag. Det er to slag foran tyske Sandra Gal.

Det norske golfesset står fremdeles uten seier i 2014, og turneringen i Naples, Florida er hennes siste mulighet for et triumf. Dersom hun ikke lykkes, vil det bli den første sesongen siden 2010 hvor hun ikke får med seg en topplassering.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling