NY HVERDAG I FULHAM: Fulhams Dimitar Berbatov har scoret tre mål for Fulham denne sesongen. Foto: AP Photo/Tom Hevezi
NY HVERDAG I FULHAM: Fulhams Dimitar Berbatov har scoret tre mål for Fulham denne sesongen. Foto: AP Photo/Tom HeveziVis mer

Hevder United betalte for å bli kvitt Berbatov

- Så aldri på meg selv som en stjerne.

Følg Premier League i fotballstudio fra klokka 16.

(Dagbladet): Dimitar Berbatov (31) var en yndling blant mange Manchester United-supportere, men i sommer forsvant spissen til Fulham.

I 2010/11-sesongen ble Berbatov toppscorer i Premier League for United - men den påfølgende sesongen ble preget av mye benkesitting.

- Kanskje burde jeg spilt mer, men jeg godtar alltid managerens ordre. Jeg så aldri på meg selv som en stjerne - bare en spiss som skal jobbe for laget, sier Berbatov ifølge Daily Mail.

- Jeg forlot United med hevet hode. Jeg ga hundre prosent og ingen kan si at jeg ikke presterte, spesielt med tanke på hvor lite jeg spilte. Jeg ble toppscorer i 2010/2011-sesongen, og ville jo aldri sitte på benken, sier han.

I ettermiddag møtes Fulham og Arsenal, og Berbatov har fått en god start på sesongen med tre scoringer på seks seriekamper.

Berbatov signerte for Fulham rett før overgangsvinduet stengte 1. september, og nettstedet Goal.com skriver i dag at United gikk langt for å kvitte seg med spissen. Nettstedet hevder United fikk rundt fire millioner pund for den tidligere bulgarske landslagsspissen, og at storklubben betaler deler av lønna hos hans nye arbeidsgiver.

- Direktørene i Fulham snakket direkte til meg og fortalte om klubbens ambisjoner og hvordan jeg passet inn i planene deres. Det var viktig, og samtidig trives jeg godt i England. Jeg fikk også tilbud fra Fiorentina, men ønsket å bli i Premier League, sier Berbatov.

- Det er selvsagt vanskeligere å vinne trofeer i Fulham, enn i United eller Tottenham, men jeg er er innstilt på å score mål for klubben og kjempe om Europa cup, sier 31-åringen.