Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hevder United er klare til å kvitte seg med Mata

Kobles til Juventus.

SLITER: Juan Mata sliter med å få tillit i Manchester United denne sesongen. Nå kan Juventus ble neste stopp. Foto:  AFP PHOTO/PAUL ELLIS
SLITER: Juan Mata sliter med å få tillit i Manchester United denne sesongen. Nå kan Juventus ble neste stopp. Foto: AFP PHOTO/PAUL ELLIS Vis mer

Juan Mata sliter med å overbevise Manchester United-manager Louis van Gaal om at han hører hjemme i førsteelleveren. En overgang til Juventus kan bli realitet i januar, melder Daily Express.

Den spanske landslagsspilleren ble hentet til Old Trafford fra Chelsea i januar i fjor, men har havnet bak i køen etter at van Gaal ble United-manager.

Nederlenderen har testet flere sammensetninger i Manchester United-angrepet, men ser ut til å foretrekke å bruke Wayne Rooney i Matas drømmerolle som nummer ti bak spissene Robin van Persie og Radamel Falcao.

Van Gaal har allerede kvittet seg med Shinji Kagawa. Playmakeren fikk gå tilbake til Dortmund.

Juventus skal være villig til å betale 20 millioner pund for Mata.

I Torino-klubben vurderer trener Massimiliano Allegri Mata som en perfekt erstatter dersom stjernen Arturo Vidal går til Real Madrid eller Manchester United, som begge sterkt ønsker chilenerens tjenester.

Gamleklubben Valencia kan også være et aktuelt stoppested for Mata, melder Express.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media