TIL OLD TRAFFORD: Zlatan Ibrahimovic signerer snart for Manchester United, melder The Guardian. Foto: NTB Scanpix
TIL OLD TRAFFORD: Zlatan Ibrahimovic signerer snart for Manchester United, melder The Guardian. Foto: NTB ScanpixVis mer

Hevder United er nær avtale med Zlatan og Mkhitaryan

Mourinho viser handlekraft, ifølge The Guaridan.

Manchester United nærmer seg to mektige signeringer. Både Henrikh Mkhitaryan og Zlatan Ibrahimovic ser ut til å havne på Old Trafford, melder The Guardian.

Det ble fart i sosiale medier da det natt til søndag ble meldt at United er i ferd med å sikre seg to stjernespillere.

José Mourinho og United skal være villig til å betale 30 millioner pund for 27 år gamle Mkhitaryan, som har ett år igjen av kontrakten med Dortmund. Tyskerne ønsker ikke å selge, men har innsett at armeneren ønsker å gå til en annen klubb.

United skal være villig til å betale klubbløse Zlatan Ibrahimovic 220.000 pund i uken. Svensken er ventet å skrive under for engelskmennene tidlig i juli.

Både Zlatan og Mkhitaryan har Mino Raiola som agent. Zlatan skal være enig med Old Trafford-laget om sine betingelser, men skal i samtaler med Mourinho om hvilken rolle han får i laget.

Ibrahimovic spilte under Mourinho i Inter i 2008/09. 34 år gamle Zlatan skuffet i fotball-EM. Han ga seg med landslagsspill for Sverige etter tapet mot Belgia, som sendte svenskene ut av mesterskapet.

(NTB)