Hevder United har sett seg lei på Memphis' stjernenykker

- Oppførselen hans reflekterer ikke prestasjonene på banen.

IKKE FULL KLAFF: Memphis Depay har foreløpig ikke fått det helt til å stemme i Premier League. Nå skal Manchester United begynne å bli lei superstjerne-oppførselen hans. Foto:
Reuters / Andrew Yates
IKKE FULL KLAFF: Memphis Depay har foreløpig ikke fått det helt til å stemme i Premier League. Nå skal Manchester United begynne å bli lei superstjerne-oppførselen hans. Foto: Reuters / Andrew YatesVis mer

(Dagbladet): Etter en kort landslagspause, er de største ligaene tilbake i aksjon i helgen - også Premier League. Der blir et av høydepunktene utvilsomt Jürgens Klopp første kamp som Liverpool-manager. Men etter at Klopp har fått sin debut mot Tottenham, får Manchester United en vanskelig bortekamp mot Everton.

I helgen meldte et par britiske tabloidaviser at Manchester United hadde sett seg lei på Memphis Depay og hans utagerende livsstil. Nå melder pålitelige Daily Telegraph det samme.

De har snakket med den tidligere nederlandske landslagsspilleren Youri Mulder, som hevder at United begynner å miste tålmodigheten med 21-åringen og hans divanykker. Spesielt irriterende skal det være fordi Memphis ennå ikke har fått det til å klaffe fullstendig i sin nye klubb.

- I Premier League går det ikke spesielt bra, men likevel oppfører han seg som en superstjerne. Det virker som folk i Manchester United har fått nok, sier Mulder ifølge The Telegraph.

For Memphis Depay har bare scoret ett ligamål denne sesongen. I tillegg har avisa forhørt seg med Opta, som kan vise til at Memphis har den laveste skudd- og pasningsraten i United, på henholdsvis 44,4 prosent og 81,3 prosent. I Champions League har det lykkes bedre, der står nederlenderen med tre scoringer.

- Den statistikken veier ikke opp for oppførselen hans utenfor banen. Han har ikke vært den spiller det nederlandske landslaget har trengt, spesielt når (Arjen) Robben ikke har vært tilgjengelig, sier Pierre van Hooijdonk, også en nederlandsk fotballhelt.

Det var Sunday People som søndag meldte at assistenttrener og United-legende Ryan Giggs hadde tatt et alvorsord med lynvingen.

De siterer en kilde i Manchester United:

- Memphis blir fotografert ute mer enn noen av de andre spillerne, og det går ikke ubemerket hen.