Hevder United har sett seg lei på Memphis' stjernenykker

- Oppførselen hans reflekterer ikke prestasjonene på banen.

IKKE FULL KLAFF: Memphis Depay har foreløpig ikke fått det helt til å stemme i Premier League. Nå skal Manchester United begynne å bli lei superstjerne-oppførselen hans. Foto:
Reuters / Andrew Yates
IKKE FULL KLAFF: Memphis Depay har foreløpig ikke fått det helt til å stemme i Premier League. Nå skal Manchester United begynne å bli lei superstjerne-oppførselen hans. Foto: Reuters / Andrew Yates Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Etter en kort landslagspause, er de største ligaene tilbake i aksjon i helgen - også Premier League. Der blir et av høydepunktene utvilsomt Jürgens Klopp første kamp som Liverpool-manager. Men etter at Klopp har fått sin debut mot Tottenham, får Manchester United en vanskelig bortekamp mot Everton.

I helgen meldte et par britiske tabloidaviser at Manchester United hadde sett seg lei på Memphis Depay og hans utagerende livsstil. Nå melder pålitelige Daily Telegraph det samme.

De har snakket med den tidligere nederlandske landslagsspilleren Youri Mulder, som hevder at United begynner å miste tålmodigheten med 21-åringen og hans divanykker. Spesielt irriterende skal det være fordi Memphis ennå ikke har fått det til å klaffe fullstendig i sin nye klubb.

- I Premier League går det ikke spesielt bra, men likevel oppfører han seg som en superstjerne. Det virker som folk i Manchester United har fått nok, sier Mulder ifølge The Telegraph.

For Memphis Depay har bare scoret ett ligamål denne sesongen. I tillegg har avisa forhørt seg med Opta, som kan vise til at Memphis har den laveste skudd- og pasningsraten i United, på henholdsvis 44,4 prosent og 81,3 prosent. I Champions League har det lykkes bedre, der står nederlenderen med tre scoringer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer