RETUR TIL MANCHESTER? Det er en dårlig holdt hemmelighet at Manchester United gjerne vil at Cristiano Ronaldo gjerne skal komme tilbake til Old Trafford. Foto: NTB Scanpix
RETUR TIL MANCHESTER? Det er en dårlig holdt hemmelighet at Manchester United gjerne vil at Cristiano Ronaldo gjerne skal komme tilbake til Old Trafford. Foto: NTB ScanpixVis mer

Hevder United jager Ronaldo, Neymar og Bale

På ønskelista.

(Dagbladet): Skuffelsen etter å ha røket ut av Champions League før sluttspillet vil nok sitte i en stund hos Manchester United.

Et lite lyspunkt kan være at det nå ser ut til at de røde virkelig har tatt i når de nå skriver ønskelista si for spillere de ønsker å hente før neste sesong.

Engelske The Times hevder å vite at både Cristiano Ronaldo, Neymar og Gareth Bale står på den lista.

Manchester United mangler målscorere, og trenger å foreta seg noe etter Champions League-fadesen - som ble totalslaktet av United-legender. Wayne Rooney har vært plaget med skader denne sesongen, men har måttet tåle kritikk for å ikke score nok.

Ifølge Times jobber nå klubben på tre forskjellige fronter for å enten lokke Ronaldo, Neymar eller Bale til klubben. Skulle alle de tre gå i vasken, skal Harry Kane og Robert Lewandowski være velkomne til Old Trafford.