Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hevder United jager Ronaldo, Neymar og Bale

På ønskelista.

RETUR TIL MANCHESTER? Det er en dårlig holdt hemmelighet at Manchester United gjerne vil at Cristiano Ronaldo gjerne skal komme tilbake til Old Trafford. Foto: NTB Scanpix
RETUR TIL MANCHESTER? Det er en dårlig holdt hemmelighet at Manchester United gjerne vil at Cristiano Ronaldo gjerne skal komme tilbake til Old Trafford. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Skuffelsen etter å ha røket ut av Champions League før sluttspillet vil nok sitte i en stund hos Manchester United.

Et lite lyspunkt kan være at det nå ser ut til at de røde virkelig har tatt i når de nå skriver ønskelista si for spillere de ønsker å hente før neste sesong.

Engelske The Times hevder å vite at både Cristiano Ronaldo, Neymar og Gareth Bale står på den lista.

Manchester United mangler målscorere, og trenger å foreta seg noe etter Champions League-fadesen - som ble totalslaktet av United-legender. Wayne Rooney har vært plaget med skader denne sesongen, men har måttet tåle kritikk for å ikke score nok.

Ifølge Times jobber nå klubben på tre forskjellige fronter for å enten lokke Ronaldo, Neymar eller Bale til klubben. Skulle alle de tre gå i vasken, skal Harry Kane og Robert Lewandowski være velkomne til Old Trafford.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media