Hevder United planlegger Norge-tur i sommer

Kan møte Solskjærs gutter i Molde.

GOD KONTAKT: Ole Gunnar Solskjær og Alex Ferguson da nordmannen ble æret på Old Trafford i 2010. I sommer kan det bli aktuelt at Ferguson kommer på besøk til Molde med laget sitt.Foto: SCANPIX/AP/Jon Super
GOD KONTAKT: Ole Gunnar Solskjær og Alex Ferguson da nordmannen ble æret på Old Trafford i 2010. I sommer kan det bli aktuelt at Ferguson kommer på besøk til Molde med laget sitt.Foto: SCANPIX/AP/Jon SuperVis mer

(Dagbladet): Manchester United vurderer å komme til Norge i sommer for å spille treningskamp mot Ole Gunnar Solskjærs Molde, skriver Telegraph i dag.

Den engelske storklubben er ettertraktet verden over, og kan tjene store penger på å turnere i Sør-Afrika og Asia utenfor sesong, men ifølge avisa planlegger United i tillegg å besøke sin gamle reservelagtrener på Aker Stadion.

- Jeg har bare hørt helt vage rykter om dette, men det hadde selvfølgelig vært kjempegøy om det stemmer, sier redaktør i United-supporteren, Lars Morten Olsen, til Dagbladet.

Ukjent for Molde
United har ikke vært i Norge siden 2002, da de møtte Vålerenga på Ullevaal før de reiste til Aarhus i Danmark og spilte kamp der.

Den gangen vant United 2-1, etter scoringer av Ole Gunnar Solskjær og Roy Keane.

I Molde har de ikke hørt noe om konkrete planer om besøk fra Manchester, men medieansvarlig Per Lianes sier på generelt grunnlag at det selvfølgelig ikke vil være unaturlig om United velger Molde dersom de kommer til Norge.

- Skulle de komme hit, så vil det være veldig positivt og kjekt for klubben og supporterne, sier Lianes.

Godt gjensyn
Lars Morten Olsen mener også at forholdet til nettopp Ole Gunnar Solskjær er mye av årsaken dersom de kommer tilbake til landet i sommer.

- Jo, det er helt sikkert bedre butikk for United å turnere i Asia og Sør-Afrika. Men hvis de virkelig kommer til Norge nå vil klubbens norske supportere selvfølgelig sette stor pris på det, spesielt siden det er så lenge siden de var her sist, sier han.

For et drøyt år siden var Molde i England for å blant annet spille mot Manchester United, men kampen ble avlyst på grunn av tett kampprogram.

Ifølge Telegraph er det også bestemt at Manchester United skal spille testimonialkamp for München-overlevende Harry Gregg i Belfast 15. mai.