Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

United ønsker Alexis Sanchez

Hevder United prøver å kuppe gigantovergangen

Kan Manchester City få kamp om Arsenals Alexis Sanchez fra naborival Manchester United?

PÅ VEI BORT: Mye tyder på at Alexis Sanchez ikke er Arsenal-spiller til sommeren. Foto: Richard Calver/REX/Shutterstock/NTB Scanpix
PÅ VEI BORT: Mye tyder på at Alexis Sanchez ikke er Arsenal-spiller til sommeren. Foto: Richard Calver/REX/Shutterstock/NTB Scanpix Vis mer

(FourFourTwo): Det kommer i dag meldinger om at Manchester United har lagt inn et bud på Arsenal-angriper Alexis Sanchez. The Guardian er blant dem som skriver at klubben forsøker å «kapre spilleren foran City».

Naborivalen har lenge vært linket til Sanchez etter at spilleren var nære en overgang til de lyseblå på Deadline Day i august i fjor.

Alexis Sanchez går som kjent ut av kontrakt til sommeren. Det har lenge vært spekulert i om chileneren vil gå til Manchester City allerede nå i januar, slik at London-laget iallfall får noe penger for ham.

Ifølge engelske medier skal City ha tilbudt Arsenal 20 millioner pund (rundt 220 millioner norske kroner) for spilleren denne måneden.

The Guardian skriver i dag på sin side at United har kommet med et bud på 25 millioner pund. Samme avis hevder at chileneren allerede har blitt enig med Manchester City om en overgang, med en ukelønn på 250 000 pund i uka.

Byttehandel?

Journalisten Gianluca De Marzio skriver også på sin hjemmeside i dag at Arsenal har blitt tilbudt Henrikh Mkhitaryan i en byttehandel med Alexis Sanchez.

Uniteds playmaker har fått begrenset med spilletid denne sesongen etter en lovende start.

Journalist Guillem Balague hevder at City ikke ønsker å betale mer enn 20 millioner pund for Sanchez nå, men er så trygge på at han vil komme til Etihad til sommeren uansett. Balague kaller det en «risikabel strategi».

Foreløpig tyder det imidlertid på at Sanchez har valgt City og sin tidligere manager Pep Guardiola, som han jobbet med i Barcelona. Men siste ord er neppe sagt i denne saken.

Viktig spiller

Sanchez startet på benken i gårsdagens Ligacup-semi mot Chelsea. Etterpå fikk selvfølgelig Arsenal-manager Arsène Wenger spørsmål om chileneren.

- Uttaket hadde ikke noe å gjøre med overgangsmarkedet. Jeg må ikke forsvare alle avgjørelser jeg gjør, uttalte Wenger ifølge Sky Sports.

På spørsmål om Wenger forventer at Sanchez blir værende i klubben, svarte franskmannen følgende:

- Det er det jeg ønsker. Jeg vil han skal bli værende lenger. Fordi han er en veldig viktig spiller for oss og da han kom innpå i kveld kunne du se at han skapte farligheter med én gang.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling