BLIR TROLIG I INTER: Flere britiske aviser hevder i dag at Manchester United har skrinlagt planene om å kjøpe Wesley Sneijder. Foto: AP Photo / Carlo Baroncini
BLIR TROLIG I INTER: Flere britiske aviser hevder i dag at Manchester United har skrinlagt planene om å kjøpe Wesley Sneijder. Foto: AP Photo / Carlo BaronciniVis mer

Hevder United trekker seg fra Sneijder-kjøp

På grunn av «sjokkerende» lønnskrav.

• Ligastart lørdag: United på topp? Sett opp din rangering nederst i saken!

(Dagbladet): Wesley Sneijder har vært koblet til Manchester United gjennom i hele sommer.

Alex Ferguson og administrerende direktør i United, David Gill, har ved gjentatte anledninger nektet for at de interessert i nederlenderen, uten at det har satt noen stopper for ryktene.

Sneijder gjorde heller ingenting for å dempe ryktene da han tidligere i uka bekreftet at det hadde vært uoffisielle samtaler med de engelske seriemesterne.

Krever for mye lønn I dag hevder imdlertid The Guardian og The Independent at United nå har gitt opp å hente Sneijder til klubben.

Grunnen skal være lønnsbetingelsene 27-åringen stiller.

I Inter tjener Sneijder opp mot 2.2 millioner kroner i uka, ifølge Daily Mail, og han skal ikke være villig til å fire på disse kravene.

- Dersom han ønsker å komme, er han nødt til å akseptere de kontraktsbetingelsene vi tilbyr. Hvis ikke har vi andre alternativer i bakhånd. Vi er ferdig med å diskutere, ble Alex Ferguson sitert på i forrige uke, men skotten har siden hevdet å ikke ha sagt det.

Et eventuelt kjøpt av Sneijder vil også være et brudd på Uniteds kjøpspolicy om å ikke bruke store summer på spillere over 26 år som ikke har videresalgsverdi.

Kjøpet av Dimitar Berbatov i 2008 var et unntak, men den gang uttalte David Gill at de gjorde et unntakstilfelle for bulgaren.

Tilbudt til Chelsea og City Guardian skriver at Manchester United ikke vil uttale seg offisielt, men at David Gill har gjort det klart overfor ansatte at de kan avvise at en handel vil finne sted.

Det kan imidlertid endre seg, skriver avisa, hvis Sneijder senker lønnskrava som ville gjort Inter-spilleren til den best betalte spilleren i klubben.

Daily Mail omtaler også saken i dag.

De skriver at Sneijders agent de siste dagene har tilbudt sin klient til Chelsea og Manchester City, men en kilde avisa har i City sier at den totale økonomiske rammen på en eventuell avtale er «sjokkerende».

TREKKER SEG: Administrerende direktør i Manchester United, David Gill, har angivelig gjort det klart overfor ansatte at de kan avvise et eventuelt kjøp av Wesley Sneijder.
Foto: AP Photo / Bebeto Matthews
TREKKER SEG: Administrerende direktør i Manchester United, David Gill, har angivelig gjort det klart overfor ansatte at de kan avvise et eventuelt kjøp av Wesley Sneijder. Foto: AP Photo / Bebeto Matthews Vis mer