Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hevder United ville betale 1,7 milliarder for Neymar

I fjor sommer.

ETTERTRAKTET: Neymar er en del av verdens desidert beste angrepstrio, i Barcelona. I fjor sommer kunne han imidlertid blitt solgt for ellevilt mye penger til Manchester United, ifølge faren hans. Foto: Albert Llop / Anadolu Agency / NTB Scanpix
ETTERTRAKTET: Neymar er en del av verdens desidert beste angrepstrio, i Barcelona. I fjor sommer kunne han imidlertid blitt solgt for ellevilt mye penger til Manchester United, ifølge faren hans. Foto: Albert Llop / Anadolu Agency / NTB Scanpix Vis mer

Manchester United prøvde å gjøre Barcelonas Neymar til verdens dyreste spiller da de la inn et bud på rundt 1,7 milliarder i fjor sommer, sier superstjernens far.

Det er i et intervju med den spanske radiokanalen COPE at Neymar senior kommer med påstandene.

- Han har to år igjen av kontrakten, men du kan slappe av, for sønnen min er veldig lykkelig her, sier han til radiokanalen, ifølge Sky Sports.

Manchester United har blitt koblet til stjerner som Cristiano Ronaldo og Gareth Bale i tillegg til Neymar, men den engelske klubben har så langt ikke klart å hente noen av dem.

Bale ble tidenes dyreste spiller da han gikk fra Tottenham til Real Madrid i 2013, men det påståtte budet på Neymar ville knust rekorden.

Neymar kunne for øvrig puste lettet ut torsdag da en dommer i Madrid avviste skattesaken mot ham.

Angrepsspilleren er anklaget for å ha unndratt penger i forbindelse med overgangen fra Santos til Barcelona i 2013. Dommer Mateus Castelo Branco Firmino avviste saken fordi den fortsatt ikke er avgjort i Brasil, melder Reuters.

Aktoratet har varslet at de vil anke avgjørelsen.

(NTB)