USIKKER:  Ryan Giggs kan ha en framtid i støtteapparatet til Manchester United. Selv har ikke United-legenden bestemt seg for framtida. Foto: NTB Scanpix
USIKKER: Ryan Giggs kan ha en framtid i støtteapparatet til Manchester United. Selv har ikke United-legenden bestemt seg for framtida. Foto: NTB ScanpixVis mer

Hevder van Gaal har håndplukket Giggs til ny rolle

Møtes onsdag.

(Dagbladet): Det er ikke bekrefter ennå, men alt tyder på at Louis van Gaal tar over Manchester United.

Nederlenderen tok ut i dag ut Nederlands bruttotropp til VM i Brasil. Han ble spurt om Manchester United, men nektet å svare.

Likevel skal han allerede ha begynt å planlegge framtida i Manchester.

I møter I kveld hevder The Telegraph-journalisten Mark Ogden at nederlenderen vil ha med seg Ryan Giggs i støtteapparatet på Old Trafford.

Journalisten har vært først ute med «alle» de største United-nyhetene de siste åra.

Avisa skriver at van Gaal og Giggs møtes på onsdag. Der skal Giggs bli tilbudt en ledende rolle i støtteapparatet til klubben, skriver avisa. Samtidig skal de sammen med direktør Ed Woodward legge planer for sommeren.

Andre tidligere United-stjernen som Nicky Butt og Paul Scholes vil ikke få tilbud om å bli med videre, skriver avisa.

Usikker fremtid Ryan Giggs vet ikke hva de neste ukene og månedene bringer for ham. Fortsatt er han å regne som en United-spiller, samtidig som han har hatt manageransvaret midlertidig etter sparkingen av David Moyes.

- Det har vært en opplevelse med oppturer og nedturer. Jeg har nytt dette, og jeg ville aldri at annen omgang skulle ta slutt.  I løpet av den neste uken vil jeg bestemme meg for hva jeg gjør. Vi skal finne en løsning på trenersituasjonen, og jeg må tenke godt over hva jeg gjør, sa han til BBC etter sesongen siste kamp.

 FØRST VM:  Så venter mest sannsynlig Manchester United for Louis van Gaal. Foto: NTB Scanpix
FØRST VM: Så venter mest sannsynlig Manchester United for Louis van Gaal. Foto: NTB Scanpix Vis mer