ETTERTRAKTET: Som i fjor sommer, så er Manchester United svært ivrige etter å hente Thomas Müller. Foto: REUTERS / Rafael Marchante / NTB Scanpix
ETTERTRAKTET: Som i fjor sommer, så er Manchester United svært ivrige etter å hente Thomas Müller. Foto: REUTERS / Rafael Marchante / NTB ScanpixVis mer

Hevder Van Gaal har lagt 885 millioner kroner på bordet for å sikre seg Müller

Fikk avslag på det første budet.

(Dagbladet): Manchester United og Louis van Gaal skal være svært så lystne etter å sikre seg Thomas Müller.

Bayern München skal allerede ha mottatt et bud på den offensive midtbanespilleren på 726 millioner kroner, men takket da nei.

Nå har United økt budet til hele 885 millioner kroner, skriver tyske Sport1.

Også i fjor sommer forsøkte van Gaal å hente Bayern-stjerna. Men til tross for det Müller selv omtalte som «astronomiske summer», så ble tyskeren værende.

Vil ikke selge Samme nettsted skriver at Premier League-klubben skal ha tilbudt 25-åringen en femårskontrakt.

Men etter å allerede ha solgt Bastian Schweinsteiger til United, skal Bayern-sjef Karl-Heinz Rummenigge ha gjort det klart at de ikke ønsket å se flere av deres spillere gå til klubben.

Stuart Mathieson, journalist i Manchester Evening News, skriver på Twitter at han ikke mener det er hold i ryktene om budet 885 millioner kroner.

- Slik jeg forstår det så er ryktene om at Mufc har lagt inn bud på Thomas Müller ikke sanne, skriver Mathieson.

At Bayern München ønsker seg Juventus-spiller Arturo Vidal har vært klart lenge. Nå ser det ut til at den overgangen ikke er langt unna å være i boks.

Byttehandel med Juve? Tidligere i dag bekreftet Juventus sin sportssjef, Giuseppe Marotta, at Vidal er på vei til Tyskland.

- Vi vil ikke selge spillerne våre, foruten at de selv gjør det klart at de ønsker seg bort. Vidal har bekreftet overfor meg at han har lyst på nye utfordringer. Han har kontrakt med oss til 2017, men det kan hende han skriver under en femårskontrakt med Bayern til 2020, sier Motta, ifølge Bild.

Samtidig som Vidal nærmer seg Bayern München, skal Juventus være interessert i å få Mario Götze i retur.

Men hvor mye det ligger i disse ryktene er foreløpig usikkert. Det som begynte som et rykte har opptatt italiensk presse mer og mer de siste dagene.

Hovedpersonen selv benekter en eventuell overgang.

- Det er ikke noe sannhet i det, sier Mario Götze, ifølge Gazzetta dello Sport.