SKAL NÆRME SEG ARSENAL: Jamie Vardy kan bytte ut Leicesters drakt med Arsenals allerede i morgen. Foto: Scanpix
SKAL NÆRME SEG ARSENAL: Jamie Vardy kan bytte ut Leicesters drakt med Arsenals allerede i morgen. Foto: ScanpixVis mer

Hevder Vardy nærmer seg Arsenal-overgang. Kan bli klar i morgen formiddag

Leicester-stjernen Jamie Vardy avgjør fotballframtiden tidlig mandag, ifølge BBC. Arsenal tror spissen kommer til London, skriver The Telegraph.

Arsenal har kommet til en avtale med Leicester om et kjøp av Jamie Vardy, ifølge normalt troverdige BBC. Arsène Wenger og co. skal ha tilbudt Vardy (29) en lukrativ fireårsavtale, og det er ventet at spissen har bestemt seg før England-troppen reiser til EM klokken 12.30 norsk tid mandag.

The Telegraph skrev tidligere søndag at spissens utkjøpsklausul er på 240 millioner kroner, og at denne er blitt utløst av Arsenal. London-klubben føler seg trygg på at Vardy er klar for å bytte beite.

Den engelske landslagsspissen var utrolig viktig på Leicesters ferd mot seriegull i 2015/2016-sesongen. «Revene» sikret et sensasjonelt Premier League-gull foran nettopp Arsenal.

Vardy scoret 24 mål på 36 seriekamper forrige sesong. Arsène Wenger virker å tro at 29-åringen kan gjenskape formen i London.

Først kan han imidlertid bli en viktig brikke for Roy Hodgson i fotball-EM. England er trukket i gruppe med Wales, Russland og Slovakia.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram