Hevder Welbeck kan være på vei til Arsenal

Krise etter Girouds mulige ankelbrudd.

BYTTER RØDT MOT RØDT? Danny Welbeck, her i målfeiring med Wayne Rooney, skal ifølge The Sun være et overgangsmål for Arsene Wenger og Arsenal.Foto: AP / NTB Scanpix
BYTTER RØDT MOT RØDT? Danny Welbeck, her i målfeiring med Wayne Rooney, skal ifølge The Sun være et overgangsmål for Arsene Wenger og Arsenal.Foto: AP / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Olivier Giroud har vært en av Arsenals viktigste menn i den litt rufsete serieåpningen som har gitt londonerne fire poeng på to kamper.

Men nå øker frykten for at Giroud pådro seg et ankelbrudd mot Everton lørdag, og dermed kan franskmannen være satt på sidelinja i opptil tre måneder, skriver The Sun. (Lenka krever innlogging)

Det skaper naturlig nok krisestemning på The Emirates der Arsene Wenger ikke har flust av toppspisser å ta av. Med fem dager igjen av overgangsvinduet betyr det at Wenger har dårlig tid til å få på plass en Giroud-erstatter.

Verken VM-sensasjonen Joel Campbell eller oppkjøringskometen Yaya Sanogo er vurdert som tunge nok til å bære Arsenal offensivt i tre måneder.

Ifølge The Sun er klarteksten i dette at Wenger vil ha en spiller han vet kan levere i Premier League. Alternativene er etter det avisa erfarer Manchester Uniteds Danny Welbeck og Queens Park Rangers' Loic Remy.

Avisa mener å vite at et eventuelt Welbeck-kjøp vil koste i overkant av 150 millioner kroner, mens Remy vil være et langt billigere alternativ med en prislapp på rundt 90 millioner.