Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hevder Wenger blokkerte drømmeovergang til United: - Jeg ble irritert

Mathieu Debuchy er ikke fornøyd med Arsenal-manageren.

FIKK IKKE DRA: Mathieu Debuchy ville til Manchester United, men fikk ikke lov av Wenger. Foto: Reuters / Andrew Couldridge / NTB Scanpix
FIKK IKKE DRA: Mathieu Debuchy ville til Manchester United, men fikk ikke lov av Wenger. Foto: Reuters / Andrew Couldridge / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Mathieu Debuchy har ikke fått mye spilletid i Arsenal etter overgangen fra Newcastle i 2014. 30-åringen har slitt med skader, og denne sesongen har han blitt lånt ut til den franske klubben Bordeaux.

Men franskmannen så for seg en overgang til en annen engelsk klubb, for Manchester United ønsket seg backens tjenester i sommer.

- På slutten av overgangsvinduet viste de interesse. De kontaktet mine agenter. Jeg var selvfølgelig skuffet. Dersom jeg hadde fått sjansen til å dra til Manchester United ville det vært fantastisk, sier Debuchy ifølge franske Canal Plus.

Til slutt var det Arsenal-manager Arsène Wenger som blokkerte overgangen.

- Dessverre så skjedde det ikke. Jeg diskuterte det med treneren også, og han sa at han ikke kunne hjelpe en rival, sier Debuchy.

Han er skuffet over at Wenger ikke ønsket å satse på ham i Arsenal.

- Jeg er litt irritert på ham. Det er hans valg. Jeg kom tilbake i bra slag denne sommeren, og jeg hadde en god oppkjøring, sier Debuchy.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram