Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Arsene Wenger etter Arsenal

Hevder Wenger ikke har planer om å bli pensjonist

Arsène Wenger er inne i sine siste uker som Arsenal-manager, men 68-åringen er ikke klar for pensjonisttilværelsen. Det melder både Le Parisien og L'Equipe.

VIL MER: Selv om han gir seg som Arsenal-manager, ønsker ikke Arsene Wenger å pensjonere seg. Foto: James Marsh/BPI/REX
VIL MER: Selv om han gir seg som Arsenal-manager, ønsker ikke Arsene Wenger å pensjonere seg. Foto: James Marsh/BPI/REX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fredag ble det kjent at Wenger trer til side etter nærmere 22 år i Arsenal. Han er London-klubbens mestvinnende manager med tre seriemesterskap og hele sju FA-cuppokaler.

Ifølge Le Parisien har ikke Wenger bestemt seg for hva han skal gjøre framover. Den franske avisen, som viser til kilder nær managerveteranen, skriver at han ikke har planer om å fortsette som klubbtrener. Et monstertilbud fra Kina skal heller ikke være interessant for Wenger.

Han skal derimot være åpen for en landslagsjobb etter sommerens fotball-VM. Det samme er han for en rolle som sportssjef i en klubb.

Også L'Equipe skriver at Wenger ikke føler seg ferdig med yrkeslivet. Avisen spekulerer i at en jobb i Paris Saint-Germains sportslige ledelse kan være aktuelt. Den viser til at klubbens qatarske eiere liker Wenger.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!