Hevder Wozniacki lyver om stjernebrudd

Journalisten som skrev om superparet er sikker.

<strong>SAMMEN?:</strong> Golfstjernen Rory McIlroy har vært sammen med tennisspilleren Caroline Wozniacki i to år. Irsk presse er sikre på at paret har gjort det slutt. Foto: AFP PHOTO/GLYN KIRK
SAMMEN?: Golfstjernen Rory McIlroy har vært sammen med tennisspilleren Caroline Wozniacki i to år. Irsk presse er sikre på at paret har gjort det slutt. Foto: AFP PHOTO/GLYN KIRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den irske avisa Sunday Independent skrev i helga at idrettsparet Caroline Wozniacki og Rory McIlroy har gått fra hverandre.

Det ble raskt tilbakevist av tennisspilleren Wozniacki - mens golferen McIlroy ikke ville kommentere påstanden.

Sunday Independent-journalisten som skrev om stjernebruddet, Niamh Horan, hevder hun har sikre kilder.

- Det (bruddet) er hundre prosent korrekt, sier hun til danske B.T.

Nektet å kommentere Dermed påstår hun at Wozniacki ikke snakket sant da hun møtte dansk presse tidligere i uka.

- Jeg kan ikke uttale meg om hennes kommentar. Kanskje skyldes det at hun ikke vil erkjenne at McIlroy har gjort det slutt, sier Horan.

McIlroy ble konfrontert med bruddryktene av The Guardian før turneringsspill i Korea Open.

- Privatlivet mitt er privat og jeg vil fortsette å ha det på den måten, sa nordiren.

Sur danske Han var dermed mer tilbakeholden enn Wozniacki.

- Jeg er så lei av de ryktene. De oppstår hver gang Rory og jeg er borte fra hverandre eller ikke skriver på Twitter. Det er ikke noe i det, og fra nå av tror jeg bare at jeg skal holde privatlivet mitt privat, sa hun.

De to tidligere verdensenerne i hver sin idrett har vært sammen i rundt to år og den irske avisa hevder et Twitter-bilde som Wozniacki postet fikk begeret til å renne over for McIlroy. Bildet viste en sovende McIlroy.

Wozniacki spiller for tiden turnering i Luxembourg og vant i torsdag kveld mot Monica Niculescu. Den danske jenta er klar for kvartfinale i WTA-turneringen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer