Hevder Zuccarello får lukrativ avtale i ny klubb

Ifølge troverdig nettsted er Mats Zuccarello i ferd med å skrive under på en femårskontrakt med Minnesota Wild. I så fall kan han glise hele veien til banken.

HISTORISK: Mats Zuccarello ble historisk da han som første nordmann spilte - og scoret - i Stanley Cup-finalen i 2014. Video: Viasat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er altså den troverdige nettsiden The Athletic som melder dette.

I kveld åpner NHLs Free Agent-marked, hvor den norske hockeystjernen befinner seg, etter at han i forrige uke ifølge Hockey Sverige bestemte seg for at han ville teste det.

På det tidspunktet utelukket han på ingen måte å fortsette i Dallas Stars, men nå ser han ut til å flytte seg, og skal man tro Michael Russo i The Athletic er det Minnesota som er neste stoppested.

Han skal ha blitt enig med Minnesota Wild om en femårskontrakt verdt rundt seks millioner dollar (!) per sesong. Det tilsvarer drøye 50 millioner norske kroner per sesong.

Disse opplysningene bekreftes av TSNs Bob McKenzie.

«Zucca» ble tradet til Dallas Stars mot slutten av forrige sesong, etter å ha tilbrakt ni sesonger i New York Rangers. 31-åringen viste seg frem på strålende vis i Texas, med tre målpoeng på to kamper i serien, før han noterte seg for ytterligere elleve målpoeng på 13 sluttspillskamper.

Alt dette til tross for en tøff start på livet som Dallas Stars-spiller. Han pådro seg nemlig brudd i hånden i løpet av sin aller første kamp for klubben, i februar tidligere i år.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer