HISTORISK: Mats Zuccarello ble historisk da han som første nordmann spilte - og scoret - i Stanley Cup-finalen i 2014. Video: Viasat Vis mer

Hevder Zuccarello får lukrativ avtale i ny klubb

Ifølge troverdig nettsted er Mats Zuccarello i ferd med å skrive under på en femårskontrakt med Minnesota Wild. I så fall kan han glise hele veien til banken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er altså den troverdige nettsiden The Athletic som melder dette.

I kveld åpner NHLs Free Agent-marked, hvor den norske hockeystjernen befinner seg, etter at han i forrige uke ifølge Hockey Sverige bestemte seg for at han ville teste det.

På det tidspunktet utelukket han på ingen måte å fortsette i Dallas Stars, men nå ser han ut til å flytte seg, og skal man tro Michael Russo i The Athletic er det Minnesota som er neste stoppested.

Han skal ha blitt enig med Minnesota Wild om en femårskontrakt verdt rundt seks millioner dollar (!) per sesong. Det tilsvarer drøye 50 millioner norske kroner per sesong.

Disse opplysningene bekreftes av TSNs Bob McKenzie.

«Zucca» ble tradet til Dallas Stars mot slutten av forrige sesong, etter å ha tilbrakt ni sesonger i New York Rangers. 31-åringen viste seg frem på strålende vis i Texas, med tre målpoeng på to kamper i serien, før han noterte seg for ytterligere elleve målpoeng på 13 sluttspillskamper.

Alt dette til tross for en tøff start på livet som Dallas Stars-spiller. Han pådro seg nemlig brudd i hånden i løpet av sin aller første kamp for klubben, i februar tidligere i år.

Minnesota Wild, som ble grunnlagt i 2000, spiller sine kamper på Xcel Energy Arena, som huser drøye 18 000 tilskuere på hockeykamper.

Et av delstaten Minnesotas mange kallenavn er «State of Hockey».

Det er imidlertid ikke bare Minnesota Wild som vil sikre seg nordmannens underskrift. Det skal være interesse fra flere klubber, blatn andre Columbus Blue Jackets.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer