Hevdet stjerna hånet flystyrt-ofre med denne feiringa

Nå beklager reporteren.

FLY-FEIRING: Sunderlands Adam Johnson feiret med å løpe med armene ut over hele banen etter scoring mot Newcastle. Avisa Telegraph mente det kunne være for å håne ofre etter flyulykke i fjor. Foto:Reuters / Lee Smith
FLY-FEIRING: Sunderlands Adam Johnson feiret med å løpe med armene ut over hele banen etter scoring mot Newcastle. Avisa Telegraph mente det kunne være for å håne ofre etter flyulykke i fjor. Foto:Reuters / Lee SmithVis mer

(Dagbladet): Sunderland vant 3-0 mot Newcastle i søndagens bunnoppgjør i Premier League og Adam Johnson scoret ett av målene.

I kamprapporten fra den store britiske avisa Telegraph kom reporter Luke Edwards med en meget spesiell kommentar - som han nå beklager på det sterkeste.

Edwards mente nemlig at Sunderland-spiller Johnson gjorde en gest under målfeiring for å håne to Newcastle-fans som omkom da Malaysia Airlines flygning MH17 ble skutt ned over Ukraina i fjor.

BEKLAGER: Telegraph beklager til Sunderland-spilleren Adam Johnson etter en noe uheldig referanse.
BEKLAGER: Telegraph beklager til Sunderland-spilleren Adam Johnson etter en noe uheldig referanse. Vis mer

Johnson feiret nemlig ved å strekke ut begge armene - for så å løpe over hele banen.

«Noen hevdet den tidligere engelske landslagsspilleren var med å lage en ondskapsfull og provoserende referanse til de to Newcastle-supporterne som døde. Johnson bør beklage disse krenkelsene han har forårsaket, selv om det kanskje ikke var ment sånn», skrev Luke Edwards.

Nå er det i stedet Edwards selv som legger seg flat.

Avisa har oppdatert det opprinnelige kampreferatet med en beklagelse i starten av artikkelen:

«Adam Johnson - en beklagelse», starter artikkelen med.

Avisa fortsetter:

«Det var absolutt ingenting i målfeiringa som på fornuftig vis kan refereres til de tragiske dødsfallene. Vi beklager til Mr. Johnson og har blitt enige om å betale for skadene med en donasjon til Sir Bobby Robson-stiftelsen».

Det var forøvrig Johnson, Billy Jones og Steven Fleetcher som scoret målene for Sunderland.