Hevnangrep?

En av de to Leeds-spillerne som ble dømt for vold mot en asiatisk student fikk selv kjeven brukket etter et angrep tirsdag kveld.

Jonathan Woodgate er kanskje like godt kjent for å ha stått bak angrepet på en asiatisk student i Leeds sammen med lagkameraten Lee Bowyer som fotballkunstene sine. Nå har unggutten blitt slått ned av ukjente gjerningsmenn, og er ute for resten av sesongen med brukket kjeve.

- Leeds United bekrefter at Jonathan Woodgate har blitt operert etter å ha fått kjeven brukket i et angrep på ham tirsdag kveld. Han er ute for resten av sesongen. Jonathan Woodgate og familien ønsker ikke å gi noen kommentar til dette, sier Leeds-formannen Peter Ridsdale i følge BBC.

Woodgate ble dømt til 100 timers samfunnstjeneste for slagsmål etter et angrep på den asiatiske studenten Sarfraz Najeib i sentrum av Leeds. Mange mente at angrepet de to Leeds-spillerne sto bak var rasistisk motivert.

john.rasmussen@dagbladet.no

SLÅTT NED:</a> Jonathan Woodgate, her i duell med Ole Gunnas Solskjær, er ute for resten av sesongen etter å ha blitt slått ned.