Molde cruiser videre

Hevnen kan bli søtere enn Molde kunne drømme om ved seriestart

Molde har ei ti år gammel høne å plukke med Rosenborg. 27. oktober kan fort bli dagen da serielederen får sin etterlengtede revansj.

DEN STORE FORSKJELLEN: Stabæk plaget Molde voldsomt fra start i andre omgang. Molde kontret og scoret 1-0 ved Eirik Hestad. Men serielederen var aldri trygg på Nadderud, selv 2-0 inn i kampens 90. minutt var ikke nok til å gjøre det lett. Stabæk reduserte til 1-2. Det ble nesten 2-2 også. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
DEN STORE FORSKJELLEN: Stabæk plaget Molde voldsomt fra start i andre omgang. Molde kontret og scoret 1-0 ved Eirik Hestad. Men serielederen var aldri trygg på Nadderud, selv 2-0 inn i kampens 90. minutt var ikke nok til å gjøre det lett. Stabæk reduserte til 1-2. Det ble nesten 2-2 også. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
  • Stabæk-Molde 1–2 (0–0)

DET HANG I en tynn tråd, det gjør gjerne det for en serieleder som ikke har sin beste kveld, men Molde slapp med skrekken på Nadderud. Alt fordi laget hadde sine øyeblikk mellom Stabæks mange stormløp.

Bortelagets 2–0 var et sånt øyeblikk, med tempo, mange samtidige bevegelser og få berøringer.

Da så du også hvorfor laget vinner til slutt.

For det er ikke lenger et spørsmål om Molde vinner Eliteserien 2019.

Det eneste spørsmålet som henger i lufta er når.

27. OKTOBER KAN Molde være i posisjon til å drepe selv det minste håpet om et femte strake RBK-gull, kan hende også vinne det med fire serierunder igjen av sesongen. Ingenting vil gjøre dem lykkeligere. Molde er ikke bortskjemte, bare sultne. Men er ikke være tidspunktet som vil glede mest om hegemoniet på toppen av norsk fotball bytter hender i slutten av neste måned, det er arenaen Molde skal spille serierunde 26.

Lerkendal!

Siden Nils Arne Eggen gjorde Rosenborg til den seiersmaskinen klubben er blitt i norsk fotball, har et slikt tenkt scenario vært utenkelig i Trondheim.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer