Hevnen

BERGEN (Dagbladet): Brann - Stabæk 8-1. I fjor høst ble Petter Furuseth Olsen (22) vraket av Stabæk. I dag angrer de helt sikkert.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jeg følte dette som en hevn, sier den nye Brann-helten som i går sto fram som Norges nye driblekonge.

I fjor spilte Petter Furuseth Olsen for Eik i Tønsberg, tapte deprimerende mange fotballkamper og jobbet deltid i skolefritidsordninga. Etter sesongen søkte han lykken i Bærum og trente med Anders Linderoths mannskap i flere uker.

- Jeg ble vraket, sier han.

Derfor var tenninga høy i går.

- Var ekstra motivert, ja. Hadde lyst til å gå bort og hilse på Anders Linderoth og si takk for sist etter kampen, men jeg gjorde det ikke, sier han.

Gullkjøp

For 500 000 kroner gikk han heller til Brann, og har ikke angret en dag. Det har trolig ikke Brann-kasseren heller. I dag framstår unggutten som en gullkantet investering.

- Jeg er glad det ikke ble Stabæk. Her i Brann trives jeg godt. Har lært mye av Teitur og har kommet inn i et miljø jeg liker, sier han.

Det var tydelig fra første sekund for de drøye 9000 på Stadion i går. Og for noen hundretusen foran TV-skjermene. Og ikke minst for Anders Linderoth. Som bare måtte konstatere at han gjorde en feilvurdering da han lot Furuseth Olsen forsvinne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer