Hevner seg på Preston etter sparkingen av sønnen

Sir Alex henter hjem King og de Laet. - Et sjokk for oss.

STRAFFER PRESTON: Sir Alex Ferguson og Manchester United kalte umiddelbart tilbake Joshua King og Richie de Laet fra låneoppholdet i Preston, etter at sønnen Darren i går fikk sparken som manager. United vil også ha tilbake en tredjemann, Matthew James, så fort som mulig. Foto: (AP Photo/Jon Super)
STRAFFER PRESTON: Sir Alex Ferguson og Manchester United kalte umiddelbart tilbake Joshua King og Richie de Laet fra låneoppholdet i Preston, etter at sønnen Darren i går fikk sparken som manager. United vil også ha tilbake en tredjemann, Matthew James, så fort som mulig. Foto: (AP Photo/Jon Super) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Sir Alex Fergusons sønn Darren fikk i går sparken i Preston, som ligger helt sist i Championship etter 22 kamper.

Mens Darren Ferguson selv tilsynelatende har tatt avskjedigelsen med fatning, virker pappa Alex å ha langt mindre forståelse for avgjørelsen.

I dag kalte han hjem norske Joshua King og belgiske Richie de Laet, som begge har vært på utlån fra Manchester United i høst. De to skulle egentlig vært med i de neste kampene mot Derby og Crystal Palace før låneavtalens slutt, men i dag tidlig fikk Preston beskjed om at det ikke blir aktuelt.

Styreformann Maurice Lindsay sier klubben er tatt på senga av Uniteds avgjørelse.

- Ja, det kom som et sjokk på oss. Det er et hardt slag, men David (Unsworth, midlertidig manager) er en sterk og selvsikker type, så vi skal takle det. Men det er sant at Richie de Laet og Josh King ikke er tilgjengelige på lørdag. Vi fikk beskjed av United i dag tidlig at de skulle tilbake umiddelbart. Det står i avtalen vi har med dem at de kan gjøre det. Så vi anerkjenner at United er i sin fulle rett til å gjøre det, sier han til klubbens hjemmeside.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer