Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hevnet VM-tapet

EKEBERGSLETTA (Dagbladet): Klasse F. - Nå hevnet vi VM-tapet over Norge. Nå blir vi helter hjemme, jublet brasillianerne etter 8- 0-seier over Vålerenga i finalen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De har vært på europaturné i en måned, scoret rundt 800 mål, vunnet i Finland og Italia - og ikke sluppet inn ett eneste mål i hele Norway Cup-turneringen. Målforskjellen deres etter finaleseieren i går er hele 59-0! - Få to i muren'a! To i muren! Hvor er muren hen?

Uansett hvor mye Brede Csiszar i Vålerenga-buret ropte, hjalp det ikke mot teknisk brilliante brasilianere.

- De skyter så hardt og har så god teknikk at det er håpløst. Men det er jo gøy spille mot dem likevel, sa Brede etter kampen - selv om han måtte hente åtte baller ut av nettet.

- Æææhhh... Det gjør ikke noe. Sølv er ok.

For seiersvante brasilianske spillere betydde Norway Cup-seieren ekstra mye. Da fløyta gikk for siste gang kastet ledere og spillere seg ut i en hemningsløs sambadans og sang av full hals.

- Det er ikke rart vi er glade. Dette er jo siste turneringen på turneen, og derfor var det ekstra stas å vinne. Dessuten knuste vi ett norsk lag som hevn for at dere slo oss i Frankrike, sier gårsdagens tomålsscorer Eric Belluco Pozzani (11).

Men noen Ronaldo vil han likevel ikke være.

- Det er Pablo som er toppscoreren vår. Han har scoret over 60 mål på turneen. Jeg vil helst være Denilson, jeg, sier han.

Ingen norske spillere er helter i Brasil med andre ord.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!