Hevnet VM-tapet

EKEBERGSLETTA (Dagbladet): Klasse F. - Nå hevnet vi VM-tapet over Norge. Nå blir vi helter hjemme, jublet brasillianerne etter 8- 0-seier over Vålerenga i finalen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

De har vært på europaturné i en måned, scoret rundt 800 mål, vunnet i Finland og Italia - og ikke sluppet inn ett eneste mål i hele Norway Cup-turneringen. Målforskjellen deres etter finaleseieren i går er hele 59-0! - Få to i muren'a! To i muren! Hvor er muren hen?

Uansett hvor mye Brede Csiszar i Vålerenga-buret ropte, hjalp det ikke mot teknisk brilliante brasilianere.

- De skyter så hardt og har så god teknikk at det er håpløst. Men det er jo gøy spille mot dem likevel, sa Brede etter kampen - selv om han måtte hente åtte baller ut av nettet.

- Æææhhh... Det gjør ikke noe. Sølv er ok.

For seiersvante brasilianske spillere betydde Norway Cup-seieren ekstra mye. Da fløyta gikk for siste gang kastet ledere og spillere seg ut i en hemningsløs sambadans og sang av full hals.

- Det er ikke rart vi er glade. Dette er jo siste turneringen på turneen, og derfor var det ekstra stas å vinne. Dessuten knuste vi ett norsk lag som hevn for at dere slo oss i Frankrike, sier gårsdagens tomålsscorer Eric Belluco Pozzani (11).

Men noen Ronaldo vil han likevel ikke være.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer