Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hevngjerrig stefar skjøt Brækhus' boksevenninne

I garderoben før VM-kamp.

SPARKET STEFAREN SOM MANAGER: Da Rola El-Halabi kvittet seg med stefaren som manager, hevnet han seg ved å ta seg inn i garderoben hennes før en VM-kamp og skyte henne i hendene, føttene og kneet. Foto: AFP PHOTO / GERMANY OUT
SPARKET STEFAREN SOM MANAGER: Da Rola El-Halabi kvittet seg med stefaren som manager, hevnet han seg ved å ta seg inn i garderoben hennes før en VM-kamp og skyte henne i hendene, føttene og kneet. Foto: AFP PHOTO / GERMANY OUT Vis mer

Cecilia Brækhus kom raskt tilbake i hverdagen etter forsvaret av de tre tittelbeltene. Venninnen Rola El-Halabi (26) ble i helgen skutt av stefaren.

- Dette er historien om menn som hater kvinner om igjen. Dette hadde neppe skjedd om Rola hadde vært mann, sier Brækhus til VG.

Etter lørdagens seier mot Jill Emery var Brækhus skuffet over egen boksing. Den irritasjonen ble raskt glemt når meldingen om at en venn og kollega ble skutt i armer og knær - i minuttene før hun skulle ut i ringen og bokse VM-kamp - fordi en stefar fikk sparken som manager.

El-Halabi kommer opprinnelig fra Libanon, men bokser på tysk lisens slik Cecilia Brækhus (29) gjør. Stefaren skal ha skutt El-Halabi fire ganger i hånden, begge føttene og kneet. Avisen Berliner Kurier antyder at det hele er et hevnoppgjør som følge av at stefaren ikke lengre er manager.

- Jeg traff henne på boksetilstelninger og sammenkomster. Hun er en livlig og søt jente, og vi fant tonen med en gang. Kanskje fordi hun bokser i de lettere vektklassene og derfor er uaktuell som kommende motstander, sier Brækhus til VG.

Rola El-Halabi er til behandling ved Unfallkrankenhaus Marzahn. Der er de kjent for å jobbe med alvorlige skader.

(NTB)

VENNINNE AV OFFERET: Cecilia Brækhus mener skuddepisoden er historien om menn som hater kvinner om igjen. Her er hun i aksjon mot Jill Emery lørdag kveld. 
Foto: Kyrre Lien / Scanpix
VENNINNE AV OFFERET: Cecilia Brækhus mener skuddepisoden er historien om menn som hater kvinner om igjen. Her er hun i aksjon mot Jill Emery lørdag kveld. Foto: Kyrre Lien / Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media