GODT HUMØR: Jelena Vesnina fikk gjennomgå, men var i godt humør etter semifinalen mot Serena Williams.  Foto: NTB Scanpix
GODT HUMØR: Jelena Vesnina fikk gjennomgå, men var i godt humør etter semifinalen mot Serena Williams.  Foto: NTB ScanpixVis mer

Hevnlysten Williams klar for Wimbledon-finale etter maktdemonstrasjon

- Jeg har tapt to finaler denne sesongen, så nå vil jeg vinne en. 

Serena Williams vant 6-2, 6-0 over russiske Jelena Vesnina i semifinalen i Wimbledon-turneringen torsdag. I finalen kan hun møte søsteren Venus.

Verdenseneren Serena Williams brukte kun 48 minutter på å ta seg videre til finalen, og er dermed på skuddhold til sin sjuende Wimbledon-seier og 22. Grand Slam-tittel.

– Jeg er veldig glad. Jeg var virkelig fokusert i dag. Vi har hatt tøffe kamper før og jeg visste at hun ville utfordre meg på dette dekket, sier Serena Williams etter seieren, ifølge BBC.

– Det er aldri enkelt å vinne der ute, man må kjempe for hvert eneste poeng, legger hun til.

I den andre semifinalen torsdag møttes fjerdeseedede Angelique Kerber og storesøster Venus Williams.

Der ble det tidlig klart at det ikke ble en reprise mellom familieduellen fra 2009. Tyske Kerber vant i strake sett med 6-4, 6-4.

– Det er fantastisk. Det er alltid tøft å møte Venus. Jeg er skikkelig fornøyd med kampen og gleder meg til å spille finale. Jeg skal gi alt, sa Kerber til BBC, før hun la til: – Jeg elsker tennislivet akkurat nå. Jeg har aldri spilt så bra tennis før.