Hewitt fridde til Clijsters

Lleyton Hewitt (22) og Kim Clijsters (20) skal gifte seg. Dermed blir et av tennisverdens mest omtalte forhold offisielt.

Tidligere verdensener Hewitt fridde til verdenstoer Clijsters under en romantisk båttur i havna i Sydney.

- Han inviterte meg på en båtmiddag og plutselig var ringen der, forteller belgiske Clijsters.

De to annonserte at de datet under French Open i 2000 og spilte to uker seinere finalen i mixed double i Wimbledon. Forlovelsen kom overraskende på Kim Clijsters, som mener at hennes kjære overgikk seg selv i forberedelsene forut for frieriet.

- Jeg vet ikke helt hva som traff meg, men jeg er veldig lykkelig. Lleyton overrasket meg, men jeg kunne ikke følt meg bedre, skriver Clijsters på sin hjemmeside.

Sterkt par

På tennisbanen har de to utmerket seg gjennom flere år tross sin unge alder. Lleyton Hewitt endte på 16. plass under årets ATP Tour, men har tidligere vært ranket som verdens beste tennisspiller og har spilt inn i overkant av 80 millioner kroner i turneringspremier i løpet av sin korte karriere. Kim Clijsters endte som nummer to blant kvinnene i år og har allerede markert seg med Masters- og Grand Slam-titler på løpende bånd. Sportslig sett ingen dårlig kombinasjon.

Overlykkelig

- Det var en spesiell kveld sammen i en av verdens vakreste byer. Vi kunne ikke bedt om mer, sier australske Lleyton Hewitt - som ble rapportert å være overlykkelig.

Neste måned møtes de to på hver sin side av nettet for sine respektive land i Hopman Cup som et ledd i oppladningen mot Australian Open.

Paret har er ennå ikke satt en dato for bryllupet.

PS! Hewitt og Clijsters er ikke de første verdensenerne i tennis på dame- og herresiden som gifter seg. Amerikanske Andre Agassi og tyske Steffi Graf er godt gifte.

Sa ja: Kim Clijsters sa ja til Hewitt da han fridde på en båt.
GIFTER SEG: De tidligere verdensenerne i tennis, Lleyton Hewitt og Kim Clijsters inngår permanent mixed double når de snart skal gifte seg. Hewitt fridde til kjæresten under en romantisk båttur i Sydney.