Hewitt slått ut i Sydney

Lleyton Hewitt hadde vunnet 22 av sine kamper i tennisturneringen Sydney International. Natt til torsdag tapte han sin 23. kamp i turneringen.

Australieneren, som aldri har tapt en kamp i denne turneringen, og som vant i 2000, 2001, 2004 og 2005, møtte sin overmann i italieneren Andreas Seppi. Hewitt innrømmer at han ikke spilte opp mot sitt beste i torsdagens kamp.

– Jeg spilte for defensivt, og han spilte meget godt i mine servegame. Jeg var ikke 100 prosent i dag, men jeg ønsker ikke å ødelegge hans seier, sa Hewitt.

Seppi selv mener seieren var hans største i karrieren:

– Det var stort å slå Hewitt her i Sydney. Han gjorde mange feil, og spilte mer defensivt enn vanlig. Det forsøkte jeg å utnytte, fortalte han.

På kvinnesiden er belgieren Justine Henin-Hardenne klar for finalen etter at hun slo russiske Svetlana Kusnetsova 6-3, 6-1. Fredag møter hun italienske Francesca Schiavone som slo ut Nicole Vaidisova fra Tsjekkia 6-4, 6-3.

– Jeg beveget meg bra og var sterk i dag. Nå har jeg fire kamper før Australian Open, og jeg håper trenden fortsetter, sa hun.

(ANB-AP)