Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hewitt tok et rørende farvel på hjemmebane

Tennis-stjerna legger opp.

GIR SEG: Den australske tennisspilleren Lleyton Hewitt tok farvel med sporten etter at han røk ut av Australian Open i dag. Foto: AFP PHOTO / PAUL CROCK
GIR SEG: Den australske tennisspilleren Lleyton Hewitt tok farvel med sporten etter at han røk ut av Australian Open i dag. Foto: AFP PHOTO / PAUL CROCK Vis mer

David Ferrer satte en effektiv stopper for Lleyton Hewitts videre tenniskarriere. Spanjolen vant 6-2, 6-4, 6-4 i det som ble australierens siste tenniskamp på høyt nivå.

Det ble et følelsesladet farvel med hjemmepublikummet i Australian Open. Den åttendeseedede spanjolen var ikke interessert i vise medfølelse da han møtte den 34 år gamle Hewitt. Ett år yngre Ferrer tok de viktige poengene akkurat da Hewitt hadde kjempet seg inn i kampen igjen og gitt publikum nytt håp.

Ferrer brøt Hewitts serve to ganger i det første settet, og holdt serven sin i åtte game i det andre settet etter et tidlig servebrudd.

I siste sett brøt Ferrer nok en gang Hewitts serve tidlig. Australieren slo tilbake, men da Ferrer brøt tilbake i det sjuende gamet var kampen og Hewitts karriere i realiteten over.

Ferrer møter amerikanske Steve Johnson i tredje runde.

Hewitt har vunnet to Grand Slam-titler individuelt. Han gikk til topps i US Open i 2001 og Wimbledon i 2002. Han vant double i US Open i 2000 sammen med Max Mirnij. I 2001 var han også verdensener.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media