VRAKET PÅ NETT: Tony Hibbert er ferdig i Everton.&nbsp;<br>Foto: NTB Scanpix
VRAKET PÅ NETT: Tony Hibbert er ferdig i Everton. 
Foto: NTB ScanpixVis mer

Hibbert fikk sms fra kona om at han var vraket av Everton etter 25 år. Det sto på nettsida til klubben

- Jeg kunne ikke tro det. 

Backveteranen Tony Hibbert (35) er skuffet og såret over det han mener er dårlig behandling fra gamleklubben Everton. 35-åringen fikk nylig beskjed om at han ikke er ønsket med videre.

Hibbert har vært i Everton i 25 år, men i juni annonserte Merseyside-klubben på sitt nettsted at engelskmannen ikke fikk bli med videre. Ingen i klubben hadde informert Hibbert om avgjørelsen, forteller veteranen selv.

– Min kone Samantha ringte meg opp, hun hadde fått tekstmeldinger fra venner som sa at jeg ikke fikk fortsette i Everton. Det sto på nettsiden, innleder Hibbert til avisen Daily Mail.

– Jeg kunne ikke tro det, så jeg ringte en venn av meg i klubben. Jeg fikk beskjed om at det stemte. Jeg skal ikke lyve, det var en skikkelig vond følelse. Noen i klubben burde ha skjønt at dette var feil måte å gjøre det på, fortsetter Hibbert.

35-åringen mener han burde ha fått beskjed mot slutten av forrige sesong, slik at han kunne ha begynt å planlegge fotballframtiden tidligere. Kontrakten hans med Everton utløp etter 2015/2016-sesongen.

– Jeg fikk ikke sjansen til å si farvel til fansen, sier en skuffet Hibbert.

Backen sliter for tiden med skade. Han har ikke besluttet om han skal fortsette fotballkarrieren, ifølge avisen.

(NTB)