Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hicks jr. dro på pub med Liverpool-fansen

Da ber du om bråk...

(Dagbladet.no): Forestill deg at Gary Neville hadde dukket opp på puben hvor den harde kjerne av Liverpool-fans holder til. At han røyket en sigar og knipset bilder av fasaden, før han gikk inn og bestilte seg en øl.

Å be om bråk? Definitivt.

Liverpool-eier Tom Hicks er omtrent like populær som United-backen i byen, og sønnen Tom Hicks jr., som også har direktørtittel i klubben, er åpenbart ikke blitt utstyrt med stort bedre dømmekraft. Etter Liverpools 3-2-seier mot Middlesbrough dro han like gjerne på Sandon Pub, like ved Anfield.

Ryktet spredde seg

Amerikaneren var enten veldig modig eller veldig dum - for visitten falt naturligvis ikke i god jord blant fansen. Ifølge Liverpool Echo ble den dresskledde amerikaneren, som også hadde tatt med seg livvakter, raskt identifisert som sønnen til Tom Hicks.

Ryktet spredte seg som ild i tørt gress, og snart var puben smekkfull av sinte scousere.

I begynnelsen slapp Hicks jr. unna med verbale konfrontasjoner. Liverpool-fansen ville vite hvorfor han var der, hva faren hans gjorde med klubben og om han ville selge til DIC (Dubai International Capital).

Men stemningen ble raskt mer opphetet.

image: Hicks jr. dro på pub med Liverpool-fansen

Ville prate med fansen

En av The Kops anti-amerikanske sanger, «get out of our club, you lying bastards» ble omskrevet til «get out of our pub», og selv om Hicks jr. hadde med seg livvakter, ble han tilgriset med øl. Andre skal ha spyttet mot ham.

Da fant det amerikanske følget ut av tiden var moden for å stikke. Omringet av livvakter ble Hicks jr. eskortert ut av puben, og kjørt vekk.

Til tross for lærepengen insisterer han på at han ikke er skremt etter episoden.

- Jeg respekterer at noen av gjestene var dypt uenige med oss, men slikt må man regne med. Jeg hadde flere konstruktive samtaler i løpet av mitt besøk i Liverpool, og ser fram mot å ta opp tråden neste gang jeg er i byen, sier han til Liverpool Echo.

Forklaringen på at han gikk inn i løvens hule er som følger:

- Jeg dro til Sandon med noen venner fordi jeg lenge har ønsket å se stedet der klubben ble stiftet. Jeg ville også snakke direkte med supportere.

UPOPULÆR: Tom Hicks eier Liverpool sammen med George Gillett, og er en av byens minst populære menn. Foto: AP
UPOPULÆR: Tom Hicks eier Liverpool sammen med George Gillett, og er en av byens minst populære menn. Foto: AP Vis mer
<B>DRO PÅ LIVERPOOL-FANSENS PUB:</B> Tom Hicks jr. så først Liverpool slå Middlesbrough 3-2, før han tok med seg livvaktene sine på Sandon Pub.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media