Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hiddink advarer Hazard etter flørt med PSG: - Må vise at han er en klassespiller

Han minner om at det kun er ett år siden Hazard forlenget kontrakten med Chelsea.

NY KONTRAKT: Eden Hazard signerte i februar i fjor en avtale som strekker seg til sommeren 2020. Likevel utelukker ikke 25-åringen en overgang til den franske hovedstadsklubben. Foto: Joe Toth/BPI/REX/Shutterstock/NTB Scanpix
NY KONTRAKT: Eden Hazard signerte i februar i fjor en avtale som strekker seg til sommeren 2020. Likevel utelukker ikke 25-åringen en overgang til den franske hovedstadsklubben. Foto: Joe Toth/BPI/REX/Shutterstock/NTB Scanpix Vis mer

Chelsea-manager Guus Hiddink skjønner lite av Eden Hazards lille PSG-flørt. Han minner om at det kun er ett år siden Hazard forlenget kontrakten med London-klubben.

Belgieren signerte i februar i fjor en avtale som strekker seg til sommeren 2020. Likevel utelukker ikke 25-åringen en overgang til den franske hovedstadsklubben.

- Det er vanskelig å si nei til PSG, som det er med alle lag som kan vinne mesterligaen, sa han i et intervju med Le Parisien.

Til tross for sin svake form denne sesongen, er Hazard fremdeles en het spiller for toppklubbene Både PSG og Real Madrid er rapportert til å være interesserte i belgieren.

På mandagens pressekonferanse ble Hiddink konfrontert med Hazards kommentarer.

- Vel, han (Hazard) har en kontrakt som han forlenget. Men først og fremst må han komme seg i form og vise at han er en klassespiller, fastslo Hiddink ifølge The Telegraph.

- Det vil komme flere rykter om hvem som kommer og drar, men jeg kommer ikke til å kommentere det ytterligere, fortsatte han.

Hiddink skjønner lite av at en spiller av Hazards kaliber ønsker seg til fransk fotball.

- Det er en annen liga. De (PSG) ligger 24 poeng foran nå, tror jeg. Det er ikke en dårlig liga, men PSG er hakket over alle andre. Jeg tenker at store, store spillere alltid ønsker å være i de største ligaene som er Premier League, La Liga og Bundesliga, sa den 69 år gamle nederlenderen.

Chelsea møter PSG i mesterligaens åttedelsfinale tirsdag kveld.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram