Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hiddink ber Chelsea-spillerne tøyle sinnet mot PSG

Skal være tøffe «underdogs».

MÅ KONTROLLERE SINNET: Chelsea-manager Guus Hiddink ber spillerne sine om å kontrollere sinnet før returkampen mot PSG. Foto: Reuters / Tony O'Brien
MÅ KONTROLLERE SINNET: Chelsea-manager Guus Hiddink ber spillerne sine om å kontrollere sinnet før returkampen mot PSG. Foto: Reuters / Tony O'Brien Vis mer

Chelsea-manager Guus Hiddink mener sinnemestring blir én av nøkkelfaktorene i returmøtet mot Paris Saint-Germain i mesterligaen onsdag.

Den franske serielederen vant det første møtet 2-1 i Paris. Chelsea er dermed avhengig av å vinne på eget gress for å avansere til kvartfinale.

- Vi er ikke favoritter. Vi har fått selvtilliten tilbake, og vi har kvalitet, men PSG har hatt muligheten til å hvile fem, seks eller sju spillere, sier Hiddink.

Han peker på franskmennenes suverene ledelse i den franske eliteserien. PSG har 24 poeng ned til tabelltoer Monaco.

- Men vi skal være tøffe «underdogs». Vi må være aggressive, men samtidig kontrollere sinnet vårt. Spillerne må være fullt konsentrerte, sier nederlenderen.

Chelsea har hatt en svak sesong i hjemlig serie. Laget er kun på 10.-plass så langt. Dermed kan en mesterligatriumf være eneste mulighet til å få delta i den prestisjetunge turneringen neste sesong.

Det knytter seg spenning til om Chelsea-kaptein John Terry rekker onsdagens åttedelsfinale. Midtstopperveteranen har vært ute med skade de siste ukene.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram