Hiddink ble kontaktet av Abramovitsj

«Hva ønsker du?».

Russlands landslagstrener Guus Hiddink hevder at Chelsea-eier Roman Abramovitsj har spurt om han vil bli manager i klubben.

Abramovitsj skal ha forhørt seg med Hiddink om nederlenderen ønsket å returnere til klubbfotball, skriver avisen Daily Express.

- Abramovitsj spurte meg, «Hva ønsker du?». Jeg fortalte ham at jeg ikke vil konsentrere meg om noe annet enn Russland akkurat nå, sier Hiddink til Daily Express.

Abramovitsj betaler halvparten av Hiddinks lønn som landslagstrener. Russland har muligheter til å kvalifisere seg til neste sommers EM-sluttspill, og dermed kan det drøye med en Chelsea-overgang for nederlenderen.

Hiddink åpner også for å forlenge med Russland.

- Jeg ønsker å fortsette med dette og så se hva som skjer. Vi liker å bo i Moskva og det virker som om de liker oss, sier 60-åringen som har kontrakt med Russland til 2008.

- Vi har startet et prosjekt med dette laget, og de ønsker at vi skal bli i to år etter EM, sier Hiddink.

Avram Grant har tatt over som manager for Chelsea etter José Mourinho, som sluttet i stillingen forrige uke.

VINNER: Guus Hiddink har oppnådd stor suksess som fotballtrener, og dette er noe Chelsea har lagt merke til. Foto: NIKOLA SOLIC/REUTERS/SCANPIX
VINNER: Guus Hiddink har oppnådd stor suksess som fotballtrener, og dette er noe Chelsea har lagt merke til. Foto: NIKOLA SOLIC/REUTERS/SCANPIX Vis mer

(NTB)

SER MOT RUSSLAND: Chelseas russiske eier ønsker tydeligvis Russlands landslagstrener Guus Hiddink som sjef for sitt klubblag.