Hiddink fintet ut McClaren taktisk

Nå er han England-favoritt.

(Dagbladet.no): Russland og trener Guus Hiddink snudde 0-1 til 2-1 mot England i går.

Med seieren har russerne strak vei fram til EM - bare Israel og Andorra beseires i de to siste kampene i kvaliken.

Så svakheten og justerte

I dag forteller mestertrener Hiddink om hvordan han fant Englands svakheter i første omgang i Moskva, og ordnet seieren som ganske sikkert fører til at England-sjef Steve McClaren får fyken.

- Dere kunne se før pause at vi hadde to spisser. De spilte med Lescott inn i banen, nesten som en midtstopper ved siden av Rio Ferdinand og Sol Campbell, sier Hiddink ifølge Daily Telegraph.

I pausen finjusterte den tidligere PSV- og Sør-Korea-treneren sin oppstilling for å straffe engelskmennene - på Everton-back Joleon Lescotts side.

- De var sårbare på den sida. Og jeg likte å gjøre Joe Cole til en venstreback, for da ble vi kvitt ett av angrepsvåpnene deres. Det skapte to-mot-en-situasjoner. Derfor kunne vi skape ødeleggelser, sier Hiddink.

Han kan kanskje takke dommeren, som ga russerne 1-1-straffesparket da Wayne Rooney felte Zyranov på vei inn i feltet.

ANGREP ENGLANDS VENSTRESIDE: Guus Hiddink så raskt hvor russerne kunne gå løs på engelskmennene. Her på motsatt side, der England brukte Shaun Wright-Phillips og Micah Richards.
ANGREP ENGLANDS VENSTRESIDE: Guus Hiddink så raskt hvor russerne kunne gå løs på engelskmennene. Her på motsatt side, der England brukte Shaun Wright-Phillips og Micah Richards. Vis mer

Hiddink eller Mourinho?

Blomster kan også sendes til keeper Paul Robinson - som ga retur da Pavljusjenko nettet seiersmålet.

- Vi visste det ikke kom til å bli lett, men det var mulig å score igjen. Forsvaret deres liker ikke press, sier nederlenderen.

I dag mener engelske bookmakere at Hiddink snart kan få jobben med å organisere England-forsvaret - slik at det tåler mer press.

Under tittelen «Den umulige jobben» presenteres Hiddink som storfavoritt hos Skybet - foran U21-sjef Stuart Pearce.

Det er veldig optimistisk - Hiddink har allerede skrevet under en ny toårskontrakt med Russland. Og på det landslaget har han Chelsea-milliardær Roman Abramovitsj i ryggen.


Andre bookmakere gir minst penger tilbake hvis du satser på tidligere Chelsea-sjef José Mourinho - som er arbeidsledig. Han rangeres foran Hiddink, Martin O\'Neill, Luis Scolari og Arsene Wenger.

Har fortsatt støtte?

Hiddink fintet ut McClaren taktisk

At McClaren får sparken er et tidsspørsmål, mener Graham Taylor. Han fikk selv fyken som landslagssjef, i 1993 da Norge tok VM-plassen foran nesa på England.

- Han vet at han sitter med ansvaret når England ikke kvalifiserer seg, og det ser sånn ut nå. Det blir det samme for han som for meg, sier Taylor.

I ettermiddag får McClaren backing av det engelske fotballforbundet FA, som minner om at det fortsatt er håp om EM. Da må England i hvert fall vinne mot Kroatia, den siste kampen 21. november.

- Selvsagt støtter jeg Steve. Hans jobb er å få laget klart til neste kamp, og vi kan fortsatt henge med i gruppa.Vi er ikke i noen ønskeposisjon. Steve har en jobb å gjøre, og vi står bak ham, sier FA-direktør Brian Barwick.

EN RETT VENSTRE: Her ligger både keeper Robinson og venstreback Lescott hjelpesløse mens Roman Pavljusjenko scorer russernes 2-1-mål.
SPARKES - HARDT: The Suns mening om England-sjef Steve McClaren.
503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 926942702


Varnish cache server