Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hiddink hinter om Chelsea-overgang

- Jeg har aldri sagt at jeg vil bli i Tyrkia.

CHELSEA-COMEBACK?: Guus Hiddink trener det tyrkiske landslaget. Nå hevder britisk presse at han vil trene et klubblag. Foto: AFP PHOTO / ANP / MARCEL VAN HOORN
CHELSEA-COMEBACK?: Guus Hiddink trener det tyrkiske landslaget. Nå hevder britisk presse at han vil trene et klubblag. Foto: AFP PHOTO / ANP / MARCEL VAN HOORN Vis mer

(Dagbladet): Chelsea står fortsatt uten manager etter at Carlo Ancelotti fikk sparken rett etter årets siste seriekamp mot Everton.

Tidligere Chelsea-trener og nå Tyrkia-boss, Guus Hiddink, har vært linket til jobben. Nå hinter han selv om at en trenerjobb i engelsk klubbfotball frister.

- Jeg har trent Australia og PSV samtidig, og det samme gjelder Russland og Chelsea. Det gikk bra forrige gang, men vi får se hva som skjer i Tyrkia, sier Hiddink, ifølge The Guardian.

- Aldri sagt jeg vil bli Hiddink vant FA cupen med Chelsea i 2009. Til tross for at han nå er under kontrakt med det tyrkiske fotballforbundet, innrømmer han at han trives bedre med å være på treningsfeltet hver eneste dag.

- Jeg har aldri sagt at jeg ønsker å fortsatte i Tyrkia-jobben. Jeg er energisk og liker å jobbe hver eneste dag. Foreløpig har jeg ikke snakket med presidenten i det tyrkiske fotballforbundet, men han er en intelligent mann og følger med i media, sier Hiddink til den britiske avisen.

Tyrkia spiller en viktig EM-kvalifiseringskamp mot Belgia fredag, og det er ventet Chelsea-eier Roman Abramovitsj vil vente til etter kampen med å kontakte Hiddink.

- Foreløpig har jeg ikke fått noe tilbud, sier nederlenderen.

- Milan vil ha Drogba Dersom Hiddink reiser til London, er det mulig han ikke blir gjenforent med sin gamle spiss, Dider Drogba. Britiske Daily Mirror hevder Drogba kan være på vei til de italienske seriemesterne AC Milan.

Etter at London-klubben hentet Fernando Torres i vinter, spekuleres det i at enten Drogba eller Nikolas Anelka forsvinner i sommer.

Ifølge den britiske avisen skal Milan være villig til å legge 10 millioner pund på bordet for spissen fra Elfenbenskysten.

GAMLE VENNER: Guus Hiddink (venstre) og Chelsea-eier Roman Abramovitsj. Foto: REUTERS/Kieran Doherty
GAMLE VENNER: Guus Hiddink (venstre) og Chelsea-eier Roman Abramovitsj. Foto: REUTERS/Kieran Doherty Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media