HOLDER DØRA ÅPEN: Guus Hiddink sier han ble overrasket da John Terry uttalte at han ikke kom til å få ny kontrakt med Chelsea. Foto: NTB Scanpix
HOLDER DØRA ÅPEN: Guus Hiddink sier han ble overrasket da John Terry uttalte at han ikke kom til å få ny kontrakt med Chelsea. Foto: NTB ScanpixVis mer

Hiddink om Terry-kommentarer: - Det var overraskende

John Terry uttalte at han ikke kom til å få ny kontrakt med Chelsea.

Guus Hiddink sier han ble overrasket da John Terry uttalte at han ikke kom til å få ny kontrakt med Chelsea. Manageren holder døren åpen for midtstopperen.

Det var etter Chelseas FA-cupseier mot MK Dons at Terry sa han nylig hadde fått beskjed om at klubben ikke ønsket å forlenge kontrakten hans. Noen timer senere kom Chelsea med en pressemelding hvor de ga 35-åringen nytt håp.

Foran onsdagens kamp mot Watford sier klubbens midlertidig manager, Guus Hiddink, at han er godt fornøyd med Terrys bidrag.

- Det var litt overraskende, men han er i sin fulle rett til å gjøre det han gjorde ettersom kontrakten hans går ut etter sesongen, sier Hiddink.

- Det har ikke blitt tatt noen avgjørelse ennå. Vi avventer og ser hva som skjer med tanke på et managerbytte. Døren er ikke lukket.

Hiddink opplyste på pressekonferansen at Willian er usikker før møtet med Watford. I tillegg er Radamel Falcao og Löic Remy skadd.

Det er også tvilsomt om nysigneringene Alexandre Pato og Matt Miazga spiller onsdag.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram